Electrician
0728.099.022

Electricienii noștri sunt calificați pentru a remedia orice avarie apărută la instalația electrică de la contor spre consumatori indiferent daca este vorba despre cabluri intrerupte pe circuit, legaturi slabite in doze, intrerupatoare sau prize defecte. Mai jos găsiți cele mai frecvente lucrări ale electricienilor nostri.

Intervenim rapid cu electricieni profesionisti pentru orice repararea oricarei avarii la instalatia electrica ce poate aparea in casa de la tablou spre consumatori.
Schimbarea tabloului electric de sigurante trebuie facuta de un electrician profesionist pentru a evita defectiuni ulterioare ale instalatiei si pentru a dimensiona corect capacitatea sigurantelor pentru fiecare circuit electric in functie de consumatorii existenti.
Montam circuite electrice dedicate atunci cand acestea sunt necesare pentru alimentarea consumatorilor mari cum ar fi aere conditionate, masini de spalat sau cuptoare electrice. Electricianul nostru va va oferi consultanta pentru achizitia materialelor.
Montarea prizelor si intrerupatoarelor, chiar daca este o operatiune simpla este de preferat sa fie facuta de un electrician specialist pentru a evita eventuale defectiuni. Programati unul din electricienii nostri si veti avea siguranta unui lucru bine facut.
Electricianul nostru profesionist monteaza lustrele si aplicele din locuinta atunci cand doriti sa le schimbati sau le poate repara pe cele defecte.
Reduceti costurile cu energia electrica montand senzori de prezenta sau lampi cu senzori incorporati pe spatiile comune ale blocului. Odata cu realizarea montajului electricianul va face reglajul senzorilor si va rezolva eventuale probleme ale instalatiei electrice.

Cheama echipa de electricieni Reparatot

1. Pretul e flexibil, platesti cat lucram
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code