Ce spun clienții
0728.099.022

Dupa ce au plecat chiriasii din spatiu am avut nevoie de inlocuirea butucilor pentru siguranta. Lacatusul dvs. a venit la timp si usa functioneaza perfect. Multumesc.
Bogdan D. Sector 3 Bucuresti
Odata cu montajul senzorilor de miscare de pe scara blocului electricienii dvs. au facut o constatare si la mine acasa pentru cateva reparatii si va rog sa imi trimiteti oferta. Am fost foarte multumiti pana acum si vrem sa colaboram in continuare.
Dumitru P. Sector 3 Bucuresti
Am incercat sa fac singur montajul aplicelor dar bormasina mea nu a facut fata asa ca am chemat pe cineva de la voi. Vreau sa va spun ca am fost multumit si am sa mai apelez la voi si pentru alte reparatii.
Adrian P. Sector 4 Bucuresti
Am facut cu firma dvs. mai multe lucrari de electrica si am fost foarte multumita de serviciu. Electricienii care au venit mi-au montat toate aplicele, mi-au schimbat prizele si intrerupatoarele si au facut si montajul tabloului electric si totul functioneaza perfect.
Elena J. Sector 1 Bucuresti
Intr-o zi hidroforul de la casa nu a mai vrut sa porneasca deloc. Am cautat pe internet firma de reparatii hidrofoare si v-am gasit primi listati. Se pare ca am fost nosrocos instalatorul trimis la lucrare a schimbat pompa care se arsese si acom totul e ok.
Bogdan P. Pipera
Am schimbat tevile din baie pe cupru cu instalatorii din echipa de la reparatot.ro si la final au facut si montajul obiectelor sanitare. Un serviciu de calitatate, recomand.
Cristi O. Sector 1 Bucuresti
Dupa renovarea apartamentului am avut nevoie de un instalator pentru montajul caloriferelor la loc si am facut lucrarea cu unul din baieti de la reparatot.ro. Un serviciu prompt, si ieftin. Recomand!
Bogdan F. Sector 6 Bucuresti
Nu am avut niciodata incredere in mesterii de pe internet dar nu am avut ce face cand a inceput sa curga robinetul la calorifer si am chemat pe cineva de la reparatot. De acum, cel putin pentru instalatori de reparatii la instalatii termice, stiu pe cine sa chem. Bravo!
Cristi B. Sector 1 Bucuresti
Reparatot.ro a fost prima prezenta adusa de Google.ro in cautarile noastre de a gasi un mester care sa ne ajute in diferite treburi ale casei. Circumspecti, am vizitat site-ul firmei. Ne-a placut ce am vazut, mai ales pentru faptul ca, odata ales domeniul, puteai sa ai informatii de bun simt despre omul care urma sa-ti mestereasca (in sensul bun al cuvantului) in casa: nume complet, poza, varsta, activitate, etc. Am fost surprinsi sa ni se raspunda de fiecare data cu promptitudine, atat in stabilirea contactului, cat si in derularea serviciilor, seriozitate, competenta si, nu in ultimul rand, am gasit niste oameni simpatici, deschisi, care-si fac cu profesionalism jobul pentru care au fost solicitati. Am fost multumiti de rezultatul colaborarilor de pana acum (lacatuserie, instalatii sanitare si electrice). Cu siguranta, cand vom mai avea nevoie de un mester, vom apela tot la echipa ReparaTot.
Adrian Lumezeanu – București, Sector 2
M-am mutat de curand in Bucuresti (la facultate) si am avut nevoie de un instalator pentru a schimba complet instalatia sanitara din bucatarie si pentru a monta masina de spalat. Sunt foarte multumit de lucrarea efectuata de domnul instalator Marian Olteanu. O sa va recomand mai departe cu cea mai mare placere!
Baidac Mihai – Bucuresti, Sector 6
Am avut nevoie de un instalator profesionist pentru modificarile instalatiei sanitare si pentru montarea unui blat de bucatarie, cu plita si chiuveta incastrate. M-am bucurat foarte mult sa vad ca Sorin Dumitrache, instalator staff ReparaTot.ro, m-a indrumat catre cel mai ieftin magazin de piese, mi-a recomandat produse de cea mai buna calitate si m-a ajutat inclusiv cu transportul lor. Executia lucrarii a fost impecabila, iar la final, Sorin m-a ajutat sa curat bucataria de resturile de materiale ramase in urma lucrarii. ReparaTot in 3 cuvinte: profesionalism, promptitudine si eficienta!‎
Dorin Andrei – www.webventures.ro
Sunteți extraordinari! Ați executat lucrarea cu profesionalism german: perfect, curat și fără întârzieri. Felicitări!
Ada Milea, Bucuresti sect. 4
Va multumesc pt lucrarea efectuata si pentru atitudine. Am sa mai apelez la serviciile Dvs si recomand oricui va avea nevoie de un electrician priceput, ca in persoana d-lui Marian Olteanu, "Portile de Fier" le va simti f. aproape! 🙂
Adrian Alexandru, sector 2 Bucuresti