Zugrav Suceava
0728.099.022

Echipa ReparaTot va sta la dispozitie atunci cand aveti nevoie de un zugrav in Suceava. Va oferim o gama larga de servicii de reparatii de zugraveli si renovari in orasul Suceava si in imprejurimi. Echipa noastra are peste 10 ani de experienta si folosim materiale de buna calitate in asa fel incat lucrarile noastre sa fie impecabile. ne puteti solicita serviciile fie ca ai nevoie sa reparam o pata aparuta pe perete in urma unei inundatii sau ca vrei sa renovezi un apartament.

Lucrari de zugraveala in Suceava

Echipa noastra de zugravi din Suceava va poate ajuta cu orice fel de lucrare de zugraveala, acasa sau la birou. Atunci cand ne chemati pentru o lucrare de zugraveala veti beneficia de serviciul complet: ne vom ocupa de mdebarasarea mobilierului, vom izola cu folie toate elementele de tamplarie, prize si intrerupatoare, facem reparatiile de zidarie necesare si zugravim cu cea mai buna vopsea pentru un rezultat perfect.

Reparatii glafuri ferestre si usi

Odata cu montajul geamurilor de termopan sau la inlocuirea usilor este necesara o reparatie de zidarie a glafurilor pentru a remedia sparturile facute in perete odata cu aceasta operatiune. Echipa ReparaTot Suceava este specializata in astfel de operatiuni si va poate oferi o reparatie estetica si care sa dureze in timp.

Reparatii zidarie

Reparam gauri in pereti, ziduri cu zugraveala cojita sau glet umflat. Folosim glet, rigips si vopsea lavabila de calitate pentru ca reparatiile noastre zidarie sa iasa perfect. Acoperim si reparam orice fel de gauri, crapaturi sau usi de vizitare din pereti. Ne ocupam de achizitia materilelor si de finisaje in asa fel incat tu vei beneficia de fiecare data de un serviciu complet.

Reparatii pete de inundatie

Peretii afectati de inundatie sau de igrasie pot fi reparati de indata ce sursa umezelei este indepartata si peretele s-a uscat. Folosim materiale specifice pentru astfel de situatii in asa fel incat reparatiile noastre sa fie de calitate si sa dureze in timp.

Servicii vopsire

Vopsim sau lacuim garduri, balustrade si elemente de tamplarie folosind materiale si solutii de calitate pentru lucrari care sa fie durabile si estetice. Echipa noastra are experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si iti sta la dispozitie oricand pentru a te ajuta in proiectele tale.

Placare cu gresie si faianta

Fie ca este vorba despre reparatia unei nise placata cu faianta in baie sau plăci de gresie care trebuiesc schimbate in bucatarie, va stam la dispozitie oricand in Suceava. Echipa noastra de zugravi are experienta necesara pentru ca proiectul tau sa fie bine facut, terminat la timp si cu costurile agreate la început.