Lacatus Bucuresti
0728.099.022

Pentru toate problemele legate de usi am facut loc in echipa de la reparatot.ro si unui lacatus profesionist. Va putem ajuta cu toate tipurile de montaje, reparatii ale broastelor dar si cu servicii de deblocare diferitelor tipuri de usi.

Lacatusul nostru este solicitat atat pentru lucrari mici cum ar fi deblocarea sau inlocuirea unei incuietori de cutie postala, prinderea suplimentara a broastelor la usile de interior sau ungerea balamalelor pentru a elimina scartaitul, dar de cele mai multe ori intervenim pentru urmatoarele tipuri de lucrari:

Deblocam usi metalice, de interior sau usi de termopan in Bucuresti sau in zonele limitrofe. Lacatusul echipei reparatot.ro va interveni rapid.
Facem reparatii de termopane cum ar fi schimbarea manerelor a sistemelor de inchidere indiferent daca tamplaria este din PVC sau aluminiu.
Sunati-ne pentru orice fel de reparatii de usi indiferent daca sunt metalice de acces, sau de interior, de termopan sau chiar de la o cutie postala. Suntem pregatiti pentru a va ajuta rapid si la cel mai bun pret.
Schimbam butucii usilor metalice de acces fie in urma deblocarii usi lor sau atunci cand doriti sa folositi alte chei. Lacatusul nostru va va oferi consultanta in alegerea materialelor si veti beneficia de o lucrare de calitate si in siguranta.

Tine minte ca lacatusul nostru este indemanatic si stie sa faca mai multe tipuri de reparatii!

Uite-te in jurul tau si strange mai multe reparatii atunci cand chemi lacatusul de la reparatot.ro chiar daca sunt din domenii diferite si vei face ECONOMII IMPORTANTE.
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code