Zugrav Bucuresti
0728.099.022

Echipa ReparaTot de zugravi din Bucuresti va poate ajuta cu o multime de reparatii de glafuri, zidarie sau zugraveli de care ati putea avea nevoie in casa sau la birou. Zugravii nostri sunt experimentati si folosesc cele mai noi tehnici si materiale pentru un rezultat exact asa cu va doriti. Reparam pete aparute pe perete in urma inundatiilor sau glafurile ferestrelor sau a usilor sau improspatam zugraveala camerelor atunci cand este nevoie.

Salut sunt Petre

si am 15 ani de experienta in reparatii de zugraveli

Suna acum la:

0728.099.022

Reparatia glafurilor dupa montare termopane

Reparatii glafuri dupa montare termopan

Echipa noastra de zugravi va poate ajuta cu reparatia glafurilor după montarea ferestrelor de termopan. De cele mai multe ori reparatia glafurilor se face în doua vizite ale zugravului nostru.

În prima vizita se încarcă golurile rămase între zid si tamplarie facandu-se o finisare grosiera urmand ca acest material sa se usuce pana la cea de-a doua vizita.

În cea de-a doua vizita tehnicianul nostru va face finisajul final al peretelui și în funcție grosime, în aceasta faza poate face și zugrăvirea zonelor reparate.

Timpul alocat acestor operațiuni poate suferi modificări în funcție de fiecare lucrare în parte (adancimea golurilor ce trebuiesc acoperite).

Zugravul nostru va va oferi consultanta in alegerea materialelor și se va ocupa și de achiziții acestora.

Reparatia glafurilor după montarea ușilor

Reparatii glafuri dupa montare usi

Zugravi din echipa noastra executa lucrari de reparatii ale glafurilor după montarea ușilor metalice sau de interior. Acest tip de reparatie, la fel ca și în cazul geamurilor poate necesita 2 – 3 vizite ale zugravului.

In prima vizita colegul nostru nostru va acoperi golurile rămase in zidarie si va face o finisare brută urmand sa lase sa se usuce acest material pana la cea de a doua vizita.

În cea de-a doua vizita tehnicianul nostru va face un finisaj fin al glafului și în funcție de cat de încărcat a fost peretele poate trece la aplicarea vopselei lavabile peste reparație.

Timpul alocat acestor operațiuni poate suferi modificări în funcție de fiecare lucrare in parte (adancimea golurilor ce trebuiesc acoperite).

Colegul nostru zugrav va va oferi consultanta in alegerea materialelor cat si va merge pentru DVs. la magazin pentru achiziția acestora.

Reparații fisuri, crapaturi sau gauri in pereti

Reparatii crapaturi fisuri gauri pereti

Va putem ajuta cu reparatia crapaturilor din pereti sau a fisurilor de pe tavanul de rigips. De asemenea zugravii nostri sunt pregatiti si au tot ce este necesar pentru a repara gauri din pereti. Folosim glet, banda de mascare, rigips si vopsea lavabila de calitate pentru ca reparatiile noastre sa iasa perfect. tehnicianii nostri se vor ocupa de achizitia materilelor si de finisaje in asa fel incat sa beneficiati de un serviciu rapid si fara efort din parte Dvs.

Reparatii pete de inundație

Dupa ce a fost inlaturata sursa inundatiei de catre un instalator, zugravii nostri va pot ajuta cu reparatia peretilor sau a tavanelor afectate de umezeala. Folosim materiale specifice pentru astfel de situații in asa fel incat reparatiile noastre sa fie de calitate si sa dureze in timp.

Servicii vopsire garduri si lacuire a lemnului

Tehnicianii nostri va stau la dispozitie daca aveti nevoie se vopsirea gardului sau mici lucrari de lacuire a balustradelor sau diferitelor elemente de tamplarie. Echipa noastra are experienta in domeniul amenajarilor interioare si puteti apela la noi oricand pentru a te ajuta in proiectele tale.

Placare cu gresie si faianta

Fie ca este vorba despre reparatia unei nise placata cu faianta in baie sau plăci de gresie care trebuiesc schimbate in bucatarie fiindca s-au desprins, va stam la dispozitie oricand in Bucuresti. Echipa noastra de zugravi are experienta necesara pentru ca proiectul tau sa fie bine facut, terminat la timp si cu costurile agreate la început.

 

Reparatii de zugraveala si zidarie
Specialistul nostru in reparatii de zugraveala este solicitat pentru diferite operatiuni de acest tip iar cele mai intalnite sunt urmatoarele:

  • Reparatii ale tavanului si a peretilor in urma inundatilor. In acest caz in functie de gravitatea inundatiei este posibil sa fie necesara reparatia zugravelii in adancime (pana la zidarie cu refacerea gletului) sau la suprafata cu tratarea zonei impotriva petelor si zugravire. In orice caz va trebui sa luati in consideratie ca reparatia petelor de inundatie nu pot fi reparate decat dupa ce zona este uscata bine.
  • Improspatarea zugavelii este foarte utila in spatiile de birouri cu trafic intens atunci cand se doreste mentinerea aspectului zugravelii in zonele de contact cu scaunele sau sub birouri. Improspatarea zugravelii in apartamentele inchiriate este utila pentru proprietarii ce doresc sa imbunatateasca aspectul apartamentului inainte de inchiriere.
  • Reparatia petelor accidentale de pe pereti pot fi reparate usor de zugravul nostru indiferent de natura acestora, fie ca sunt pete de vin, cafea sau desene facute accidental de cel mic.
  • In urma reparatiilor de instalatii sanitare sub cada sau in nisele ce ascund tevi se face fixarea sau inlocuirea placilor de faianta sau de gresie.
  • Reparatia gaurilor din pereti fie ca acestea sunt in pereti de rigips sau in zidarie.

Cheama un zugrav de la Reparatot pentru cele mai diverse reparatii de zugraveala

1. Preturi corecte Deplasarea e gratuita!
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉

Ce spun clientii

Atunci cand am vrut sa imi renovez baia, un prieten mi-a recomandat Repara Tot. Am venit la ei si ma bucur ca am luat aceasta decizie. Aveam multe probleme in baia veche, atat la zidarie (igrasie, mucegai) cat si la instalatii. Baietii de la Repara Tot m-au ajutat sa le rezolv pe toate. Am acum o baie frumoasa, cu gresie, faianta si o instalatie sanitara noua.
Bogdan S. Sector 3 București
Am sunat la Repara Tot atunci cand cautam un zugrav pentru renovarea garsonierei mele. M-au impresionat inca de la inceput prin atentia la detaliu si grija cu care m-au tratat ca si client, reusind sa ma ajute cu solutii utile la dilemele pe care le aveam in privinta compartimentarii casei. Casa mea arata acum excelent si multumesc echipei Repara Tot pentru acest lucru.
Adriana C. Sector 5 București
Am apelat la echipa Repara Tot dupa ce mi-am montat termopanele, ca sa ma ajute cu finisajul peretilor dupa lucrare. Am ramas profund impresionat de calitatea lucrarii si de rabdarea cu care au tratat aceasta activitate. Mi-au oferit de la inceput mai multe variante dintre care puteam alege, explicandu-mi avantajele si dezavantajele fiecarui tip de lucrare in parte (cu colturi, cu ipsos, etc) asa ca am putut sa iau decizie in perfecta cunostinta de cauza. Colturile geamurilor arata perfect asa ca recomand zugravii de la Repara Tot oricui are nevoie.
Stefan P. Sector 3 Bucuresti
Echipa de zugravi de la Repara Tot a reactionat cu multa promptitudine si profesionalism la solicitarea mea. Au terminat exact in timpul pe care mi l-au comunicat initial si au lucrat foarte curat. M-au ajutat si cu multe sfaturi astfel incat rezultatul final a fost unul de nota 10.
Luminita D. Sector 6 București
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code