Reparatot in tara
0728.099.022

Acum puteti gasi serviciile nostre si in tara. Am selectat pentru tine cei mai buni instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari si zugravi pentru a aduce in cat mai multe orase acelasi nivel de calitate a serviciilor noastre. Cei 7 ani de experienta in servicii de reparatii a instalatiilor sanitare, a instalatiilor electrice, de reparatii de lacatuserie, de tamplarie sau zugraveli ne-au pregatit pentru a ne extinde activitatea la nivel national. In cazul in care nu gasesti inca orasul tau in lista de mai jos sa stii ca lucram la a ajunge si la tine in curand.

Piatra Neamt

Reparatot-Piatra-Neamt
Echipa noastra locala din Piatra Neamt te poate ajuta cu reparatii ale instalatiilor sanitare sau te incalzire, reparatii ale instalatiilor electrice, reparatii de lacatuserie sau de renovare a apartamentelor. Echipa reparatot locala are in componenta doi instalatori, un electrician, lacatus, tamplar si echipa de zugravi.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Lacatus Tamplar Zugrav

Roman

Reparatot-Roman
Poti apela echipa noastra locala din orasul Roman pentru cele mai diverse tipuri de reparatii cu care te-ai putea confrunta in casa, cum ar fi reparatii ale instalatiilor sanitare, electrice, de lacatuserie sau de mobilier. Echipa este completa: instalator, electrician, lacatus, tamplar si zugrav.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Lacatus Tamplar Zugrav

Bacau


Poti apela echipa noastra din orasul bacau pentru o gama larga de servicii care includ reparatii de instalatii sanitare, reparatii instalatii electrice, lucrari de zugraveala si zidarie, lacatuserie sau tamplarie. Echipa pentru orasul Bacau este completa: instalator, electrician, lacatus, tamplar si zugrav.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Lacatus Tamplar Zugrav