Reparatot in tara
0728.099.022

Acum puteti gasi serviciile nostre si in tara. Am selectat pentru tine cei mai buni instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari si zugravi pentru a aduce in cat mai multe orase acelasi nivel de calitate a serviciilor noastre. Cei 7 ani de experienta in servicii de reparatii a instalatiilor sanitare, a instalatiilor electrice, de reparatii de lacatuserie, de tamplarie sau zugraveli ne-au pregatit pentru a ne extinde activitatea la nivel national. In cazul in care nu gasesti inca orasul tau in lista de mai jos sa stii ca lucram la a ajunge si la tine in curand.

Piatra Neamt

Reparatot-Piatra-Neamt
Echipa noastra locala din Piatra Neamt te poate ajuta cu reparatii ale instalatiilor sanitare sau te incalzire, reparatii ale instalatiilor electrice, reparatii de lacatuserie sau de renovare a apartamentelor. Echipa reparatot locala are in componenta doi instalatori, un electrician, lacatus, tamplar si echipa de zugravi.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Lacatus Tamplar Zugrav

Roman

Reparatot-Roman
Poti apela echipa noastra locala din orasul Roman pentru cele mai diverse tipuri de reparatii cu care te-ai putea confrunta in casa, cum ar fi reparatii ale instalatiilor sanitare, electrice, de lacatuserie sau de mobilier. Echipa este completa: instalator, electrician, lacatus, tamplar si zugrav.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Lacatus Tamplar Zugrav

Bacau


Poti apela echipa noastra din orasul Bacau pentru o gama larga de servicii care includ reparatii de instalatii sanitare, reparatii instalatii electrice, lucrari de zugraveala si zidarie, lacatuserie sau tamplarie. Echipa pentru orasul Bacau este completa: instalator, electrician, lacatus, tamplar si zugrav.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Lacatus Tamplar Zugrav

Iasi

Dacă ai nevoie, sună la echipa noastră din orașul Iasi pentru diverse servicii, printre care reparații de instalații sanitare sau electrice, intervenții de zugrăveala și zidărie, dar și abilități în lacatuserie sau tamplarie. În Iasi, avem o echipă completă, cu instalator, electrician, lacatus, tamplar și zugrav.
Servicii disponibile:
Instalator Electrician Zugrav