Zugrav Bacau
0728.099.022

De fiecare data cand ai nevoie de de un zugrav cu experienta, muncitor si care se tine de cuvant poti contacta echipa noastra de zugravi din Bacau. Zugravi de la ReparaTot au peste 10 ani de experienta in domeniu zugravelilor si va pot ajuta indiferent daca aveti nevoie doar sa reparati o pata de inundatie, o gaura in perete sau chiar sa renovati un apartament.

Lucrari de zugraveli in Bacau

Echipa noastra de zugravi din Bacau va poate ajuta cu orice fel de lucrare de zugraveala, acasa sau la birou. Atunci cand ne chemati pentru o lucrare de zugraveala veti beneficia de serviciul complet: ne vom ocupa de de barasarea mobilierului, vom izola cu folie toate elementele de tamplarie, prize si intrerupatoare, facem reparatiile de zidarie necesare si zugravim cu cea mai buna vopsea pentru un rezultat perfect.

Reparatii glafuri ferestre si usi Bacau

Odata cu montajul geamurilor de termopan sau la inlocuirea usilor este necesara o reparatie de zidarie a glafurilor pentru a remedia sparturile facute in perete odata cu aceasta operatiune. Echipa ReparaTot Bacau este specializata in astfel de operatiuni si va poate oferi o reparatie estetica si care sa dureze in timp.

Reparatii zidarie

Reparam gauri in pereti, ziduri cu zugraveala cojita sau glet umflat. Folosim glet, rigips si vopsea lavabila de calitate pentru ca reparatiile noastre zidarie sa iasa perfect. Acoperim si reparam orice fel de gauri, crapaturi sau usi de vizitare din pereti. Ne ocupam de achizitia materilelor si de finisaje in asa fel incat tu vei beneficia de fiecare data de un serviciu complet.

Reparatii pete de inundatie

Peretii afectai de inundatie sau de igrasie pot fi reparati de indata ce sursa umezelei este indepartata si peretele s-a uscat. Folosim materiale specifice pentru astfel de situatii in asa fel incat reparatiile noastre sa fie de calitate si sa dureze in timp.

Servicii vopsire

Vopsim sau lacuim garduri, balustrade si elemente de tamplarie folosind materiale si solutii de calitate pentru lucrari care sa fie durabile si estetice. Echipa noastra are experienta de peste 15 ani in domeniul amenajarilor interioare si iti sta la dispozitie oricand pentru a te ajuta in proiectele tale.

Placare cu gresie si faianta

Daca doriti sa schimbati gresia sau faianta in baie sau bucatarie, fie ca este vorba despre reparatia unei nise placata cu faianta in baie sau plăci de gresie care trebuiesc schimbate in bucatarie, va stam la dispozitie oricand in Bacau. Echipa noastra de zugravi are experienta necesara pentru ca proiectul tau sa fie bine facut, terminat la timp si cu costurile agreate la început.

Tine minte ca Zugravul nostru in Bacau nostru este indemanatic si stie sa faca mai multe tipuri de reparatii!

Uite-te in jurul tau si strange mai multe reparatii atunci cand chemi lacatusul de la reparatot.ro chiar daca sunt din domenii diferite si vei face ECONOMII IMPORTANTE.