Montaj senzori de miscare
0728.099.022

Montaj senzori de miscare

Montajul de senzori de miscare poate fi foarte eficient pentru asociatiile de locatari scazand factura de electricitate pentru spatiile comune cu cel putin 30%.

Echipa noastra de electricieni va poate ajuta in montarea senzorilor si calibrarea acestora.

Senzori de prezenta pot fi montati folosind corpurile de iluminat existente sau pot fi montate corpuri de iluminat noi ce au incorporate senzorii.

Calibrarea senzorilor se face conform cu spatiul in care sunt montati ata in ceea ce priveste pozitia lor cat si regimul de functionare. Senzorii de prezenta pot fi reglati sa functioneze permanent sau numai pe timp de noapte.

Montajul senzorilor de prezenta pentru scarile de bloc presupune urmatoarele:

  • Evaluarea spatiului ce trebuie acoperit de raza de actiune a senzorilor de prezenta si estimarea corecta a pozitiei lor
  • Estimarea materialelor necesare avand in vedere pozitia senzorilor de prezenta fata de lampi sau pozitionarea noilor lampi cu senzor incorporat acolo unde ste cazul
  • Achizitia materilelor necesare si transportul lor la locatie. Electricienii nostri va vor oferi consultanta in asa fel incat sa obtineti un pret bun iar lucrarea sa fie una de calitate
  • Montarea senzorilor de prezenta si conectarea lor
  • Reglarea senzorilor de prezenta in ceea ce priveste functionarea nopate/zi si temporizarea alimentarii lampilor electrice
  • Testarea instalatiei si instruirea pentru o functionare corecta

Ce spun clientii

Odata cu montajul senzorilor de miscare de pe scara blocului electricienii dvs. au facut o constatare si la mine acasa pentru cateva reparatii si va rog sa imi trimiteti oferta. Am fost foarte multumiti pana acum si vrem sa colaboram in continuare.
Dumitru P. Sector 3 Bucuresti
Baietii de la reparatot au facut montajul senzorilor pe doua scari de la noi din bloc si suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor lor. Va astptam sa montati senzori de miscare si la scara B.
Petre C. Sector 4 Bucuresti
Montajul senzorilor de miscare pe scara blocului a afost executat de firma reparatot.ro in decursul a doua zile. Echipa a lucrat bine si instalatia functioneaza foarte bine. O sa mai apelam la specialisti dvs. si pentru alte reparatii.
Cristina B. Sectorul 6 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code