Instalator Bucuresti
0728.099.022

Echipa de instalatori de la reparatot.ro Bucuresti va poate ajuta atat atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare cat si daca doriti sa o reinnoiti. Instalatorii noștri sunt calificați și au experiența necesară atât pentru lucrări complexe cât și pentru lucrari mai simple cum ar fi schimbarea unui robinet. Puteti chema un instalator din echipa noastra pentru oricare dintre serviciile de mai jos indiferent daca sunteti in Bucuresti sau in imprejurimi.

Reparatii Instalatii Sanitare

Facem reparatii ale instalatiilor sanitare din cele mai diverse. De la interventii simple cum ar fi schimbarea unei baterii la inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa.

Reparatii Instalatii Termice

Realizam echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor.

Desfundare WC, Chiuvete, Tevi

Desfundam WC-uri, chiuvete, tevi de scurgere, coloane de ape pluviale sau sifoane de pardoseala folosind unelte specifice. Intervenim rapid si eficient.

Montaj Calorifere

Montam caloriferele noi atunci cand schimbati instalatia termica. Instalatorul nostru va ofera consultanta pentru achizitia caloriferelor si materialelor necesare.

Montaj Obiecte Sanitare

Va putem ajuta cu instalarea cazilor de baie, a chiuvetelor in baie sau bucatarie, vaselor si rezervoarelor de WC noi si dezasamblarea celor vechi. Montam savoniere, suporti prosop, suporti hartie igienica, oglinzi si mobilier de baie.

Reparatii Hidrofoare

Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.

Montaj Masini de Spalat

Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.

Reparatii Tevi, Sifoane de Scurgere

Reparam la tevile instalatiilor sanitare sau termice indiferent daca acestea sunt din PPR, cupru, teava zincata, polietilena sau pexal, inlocuim fittingurile de legatura, refacem lipiturile defecte, inlocuim segmente de teava sparta.

Montaj Baterii si Robineti

Montam si schimbam bateriile de la chiuvete cada sau cabine de dus si inlocuim robinetii de siguranta aflati pe traseul instalatiei sanitare asupra careia se intervine. Pretul manoperei este stailit in functie de complexitatea lucrarii.

Montaj Cabine de Dus

Montam si reparam orice tip de cazi jacuzzi cu hidromasaj sau saune realizand atat racordarea lor la instalatia sanitara cat si cea electrica. Echipa noastra de instalatori sanitari poate monta toate tipurile de cabine de dus.

Cheama echipa de instalatori reparatot.ro pentru orice reparatie de instalatii sanitare in Bucuresti

1. Pretul este flexibil, in functie de durata lucrarii.
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉

Aria de acoperire In Bucuresti si Ilfov:

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6

Comuna Rosu – Comuna Pantelimon – Popesti Leordeni – Comuna Berceni – Chitila – Voluntari – Tunari  – Otopen – Mogosoaia – Chiajna – Pipera

Instalator Bucuresti

Instalator Bucuresti – Intrebari Frecvente

Cat costa un instalator bun?

Costul unui instalator bun variaza în functie de complexitatea proiectului, dimensiunea lucrării și locație. Este important să luati in consideratie si recenziile clienților anteriori atunci cand verificati preturile pentru serviciile unui instalator. Deși alegerea celui mai ieftin instalator poate părea tentantă, calitatea lucrărilor poate fi afectată.

O decizie buna pe termen lung poate fi facuta prin selectarea unui instalator cu experiență și calificări adecvate care are recenzii de peste 4.5 pe Google. Asigurați-vă că clarificați prețurile, inclusiv materialele și garanția oferită.

Care sunt preturile pentru instalatii sanitare in Bucuresti?

Tarifele noastre variaza în functie de natura și complexitatea fiecarei interventii. Cu toate acestea este foarte simplu sa obtineti o cotatie pentru reparatia Dvs. folosind WhatsApp, formularul de pe site, aplicatia noastra de mobil sau pur si simplu apeland numarul de telefon de mai sus.

Cum caut un instalator bun?

Pentru a gasi un instalator bun, intreaba pentru recomandari personale, verifica recenzii online, caută instalatori autorizaati și specializati, cere garantie pentru lucrare si intreaba daca ofera factura pentru serviciile prestate.

Ce face un instalator sanitar?

Un instalator sanitar se ocupa de instalarea, reparatia și întretinerea sistemelor de apa și canalizare. Aceasta include montarea ai repararea tevilor, robinetelor, obiectelor sanitare. Instalatorul sanitar asigura functionalitatea si siguranta sistemului de alimentare cu apa și evacuare a apelor uzate.

Ce contine trusa unui instalator?

Trusa unui instalator contine de obicei o varietate de scule si echipamente necesare pentru lucrarile de instalatii si reparatii. Aceasta poate include chei, clesti, surubelnite, truse de slefuire, unelte pentru sudura, banda de teflon, garnituri, trusa de lipire cupru, trusa de lipire tevi polipropilena si alte accesorii specifice instalatiilor sanitare.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code