Zugrav Iasi
0728.099.022

Echipa ReparaTot va sta la dispozitie atunci cand aveti nevoie de un zugrav in Iasi. Va oferim o gama larga de servicii de reparatii de zugraveli si renovari in orasul Iasi si in imprejurimi. Echipa noastra are peste 10 ani de experienta si folosim materiale de buna calitate in asa fel incat lucrarile noastre sa fie impecabile. ne puteti solicita serviciile fie ca ai nevoie sa reparam o pata aparuta pe perete in urma unei inundatii sau ca vrei sa renovezi un apartament.

Lucrari de zugraveala in Iasi

Echipa noastra de zugravi din Iasi este pregatita sa va ajute cu orice tip de lucrare de zugraveala, atat la domiciliu, cat si la birou. Cand ne chemati pentru o lucrare de zugraveala, va oferim un serviciu complet: vom muta mobilierul, vom izola cu folie toate elementele de tamplarie, prize si intrerupatoare, efectuam reparatii de zidarie si utilizam cea mai buna vopsea pentru un rezultat perfect.

Reparatii glafuri ferestre si usi in Iasi

În timpul montajului geamurilor de termopan sau înlocuirii ușilor, se impune o reparatie de zidarie a glafurilor pentru a remedia eventualele sparturi din perete cauzate de această intervenție. Echipa ReparaTot Iasi este experta în asemenea operatiuni și vă poate asigura o reparatie estetica si durabila.

Reparatii zidarie

Oferim servicii de reparare a gaurilor in perete, a zidurilor cu zugraveala cojita sau glet umflat. Folosim glet, rigips si vopsea lavabila de calitate pentru a asigura ca reparatiile noastre de zidarie sa fie realizate perfect. Acoperim si remediem orice fel de gauri, crapaturi sau usi de vizitare din perete. Ne ocupam de achizitia materialelor si de finisaje pentru a oferi un serviciu complet si de incredere.

Reparatii pete de inundatie

Pereții afectați de inundații sau igrasie pot fi reparati imediat ce sursa umezelii este indepartata si peretele s-a uscat. Folosim materiale specifice pentru astfel de situatii in asa fel incat reparatiile noastre sa fie de calitate si sa dureze in timp.

Servicii vopsire

Executam vopsire sau lacuire la garduri, balustrade si elemente de tamplarie, utilizand materiale si solutii de calitate, pentru a obtine lucrari durabile si estetice. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare, echipa noastra este pregatita sa te ajute in orice moment pentru proiectele tale.

Placare cu gresie si faianta

Indiferent daca este vorba despre repararea unei nise placate cu faianta in baie sau inlocuire a placilor de gresie din bucatarie, echipa noastra de zugravi este pregatita sa te ajute in Iasi. Avem experienta necesara pentru a realiza proiectul tau in mod profesionist, astfel incat sa fie finalizat la timp si sa respecte bugetul acordat.