Electrician Montaj lustre si aplice Bucuresti
0728.099.022

Electrician Montaj lustre si aplice Bucuresti

Atunci cand doriti sa schimbati lustrele si aplicele din casa este de preferat sa apelati la un electrician profesionist chiar daca de obicei este operatiune simpla si o surubelnita pare ca poate rezolva problema.
Echipa noastra de electricieni au experienta in a face montajul corpurilor de ilmuniat bine si in siguranta.

In cazul spatiilor de birouri, electricienii nostri va pot ajuta cu montarea sau repararea casetelor luminoase cu lampi de neon fie ca sunt aplicate pe tavan sau incastrate in tavanul fals chiar si in cazul in care aceasta operatiune necesita tragerea unei alimentari noi.

Ce spun clientii

Am avut nevoie ieri de un electrician pentru montajul lustrelor dupa ce au plecat zugravii si am fost foarte multumit de proptitudinea firmei dvs. Multumesc de ajutor.
Tudor B. Sector 6 Bucuresti
Am incercat sa fac singur montajul aplicelor dar bormasina mea nu a facut fata asa ca am chemat pe cineva de la voi. Vreau sa va spun ca am fost multumit si am sa mai apelez la voi si pentru alte reparatii.
Adrian P. Sector 4 Bucuresti
Pentru unul din clientii nostri am apelat la reparatot pentru montajul lustrelor si aplicelor si am fot incanati de serviciul prestat. Cu siguranta vom colabora in continuare.
Andreea G. Tunari
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code