Montaj intrerupatoare si prize
0728.099.022

Montaj intrerupatoare si prize

Montajul prizelor si al intrerupatoarelor chiar daca pare o operatiune simpla poate creea neplaceri atunci cand este facuta de un nespecialist.

Atunci cand prizele si intrerupatoarele trebuiesc montate in urma lucrarilor de renovare puteti face o programare cu unul dintre electricienii nostri, lucrurile vor fi mai sigure si mai simple scutindu-va de eventuale neplaceri ulterioare.

De asmenea atunci cand va doriti instalatii mai complexe cum ar fi montajul de intrerupatoare cap scara este de preferat sa apelati la unul din tehnicienii nostri ei avand experienta necesara.

Cele mai dese avarii apar datorita defectiunilor aparute la intrerupatoare si prize ca urmare a montajului defectuos sa a suprasolicitarii circuitului respectiv. Inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor afectate rezolva problema de cele mai multe ori.

Daca hotarati sa chemati unul din electricienii nostri pentru o astfel de lucrare acesta va face urmatoarele :

  • va evalua starea instalatiei electrice si va estima consumul pe fiecare circuit
  • va reconfigura distribuirea circuitelor in tablou daca se constatata o supraincarcare a acestora
  • va demonta prizele si intrerupatoarele ce urmeaza a fi inlocuite si va reface legaturile in doza
  • va face montajul prizelor si inrerupatoarelor
  • va testa functionarea corecta a acestora

Ce spun clientii

Montajul intrerupatoarelor si prizelor a mers repede si baiatul a mai avut timp sa verifice si tabloul daca sunt sigurantele in regula. Multumesc.
Andrei L. Sector 5 Bucuresti
Electricianul care a venit ieri la mine m-a rugat sa va scriu un mesaj daca am fost multumit. A fost si a cumparat tot ce era nevoie si a montat prizele si intrerupatoarele peste tot. Totul functioneaza bine si sunt foarte multumit.
Calin T. Sector 1 Bucuresti
Dupa ce au plecat zugravii am apelat la echipa voastra sa fac montajul intrerupatoarelor si prizelor din casa. Electricianul trimis de la voi s-a miscat bine iar pretul a fost unul bun. Multumesc de ajutor, am sa va caut si pentru montajul obiectelor sanitare.
George H. Sectorul 1 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code