Pret montaj calorifer – incepand de la 250 Lei
0728.099.022

 

Monttaj calorifere

Tehnica avanseaza cu timpul si pe piata instalatiilor termice au aparut in ultimii ani o multitudine de noi solutii incepand de la robineti care regleaza singuri debitul in functie de temperatura ambientala la tevi din polipropilena sau cupru.

De la aceasta evolutie nu ar trebui sa faca exceptie nici instalatorii pentru ca lucrarile sa fie facute bine. Din pacate scoala romaneasca nu a avut si nici nu are in prezent ca preocupare cresterea unor profesionisti in astfel de meserii si drept urmare piata este plina de instalatori care fie sunt la inceput de drum si invata din mers fie sunt cu experienta dar nu si la curent cu noile tipuri de materiale si tehnici de instalatii.

Sfatul nostru catre clientii de la reparatot.ro este ca pentru instalatiile termice sa apeleze intotdeauna la un instalator profesionist, si asta pentru ca riscurile de inundatie sau de nefunctionare corecta a instalatiei sunt mari daca lucrarea nu este facuta cu simt de raspundere. Un instalator profesionist autorizat pentru calorifere va avea grija ca toate acestea sa fie executate cu responsabilitate.

Instalatorii nostri va pot ajuta sa inlocuiti caloriferele vechi cu unele noi sau sa schimbati intreaga instalatie termica in locuinta la preturi incepand cu 250 Lei pentru un calorifer, fie ca instalatia se face cu teava de PPR sau cu teava de cupru.

In cadrul lucrarii instalatorul nostru va realiza urmatoarele:

  • goleste instalatia termica daca este cazul
  • dezafecteaza tevile vechi de la coloana
  • monteaza robineti de siguranta pe coloane in asa fel incat caloriferele sa poata fi izolate oricand daca apare vreo problema
  • monteaza coloanele de alimentare noi fie din teava de cupru sa PPR
  • prinde consolele de sustinere si monteaza caloriferul pe pozitie
  • monteaza robineti de debit si racordeaza caloriferul
  • umple instalatia si verifica sa nu existe scurgeri si daca caloriferul se incalzeste complet

Cand trebuie sa schimbi caloriferul vechi?

Schimba caloriferele daca au aparut scurgeri de apa din corpul lui sau daca este un calorifer de fonta foarte vechi (peste 30 ani)

Cat dureaza sa schimbi un calorifer?

Un calorifer, luand in calcul toate operatiunile descrise mai sus poate sa dureze pana la 2 ore de manopera fara timpul necesar achizitiei materialelor.

Trebuie sa fac ceva inainte de a veni instalatorul?

Daca exista apa pe instalatia termica si sunteti racordat la sistemul centralizat de incalzire, va trebui sa vorbiti cu administratorul imobilului sa permita instalatorului sa goleasca instalatia daca este cazul.

Care sunt cele mai bune calorifere?

Daca bugetul nu este un criteriu, instalatorii nostri recomanda caloriferele de fonta doar ca preturile acestora sunt destul de mari. Pentru o solutie buna atat din punct de vedere al calitati dar si al pretului puteti achizitiona calorifere din panouri de otel de la marci italiene sau germane.

Repara Tot ofera servicii de montaj calorifere si service pentru instalatia termica in Bucuresti, Piatra Neamt, Iasi, Roman si Bacau.

 

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code