Instalator Profesionist Autorizat pentru Calorifere
0728.099.022

 Instalator Profesionist Calorifere

Menținerea unei călduri confortabile în locuința dumneavoastră, mai ales în timpul acelor luni friguroase, depinde în mare măsură de eficiența caloriferelor si a instalatiei termice fie ca este din material de cupru, PPR-polipropilena, pexal, cupru-smart etc..

Instalatorii Reparatot pentru calorifere si instalatii termice sunt specializați in montajul, intretinere si reparatia caloriferelor. De la verificări detaliate de întreținere și instalații impecabile până la reparații rapide și complete, ne asigurăm că locuința dvs. rămâne confortabilă și primitoare, indiferent de vremea de afară.

Servicii oferite de un instalator specializat in calorifere

Echipa noastră de instalatori autorizati va ofera îndrumare profesională pentru selectarea caloriferului ideal care să se potrivească nevoilor dumneavoastră, asigurându-se în același timp că procesul de instalare este executat fără probleme.

Aveți încredere în noi pentru a spori căldura și confortul casei dvs. prin serviciile noastre de montaj si intretinere. 

  • Inlocuirea sau repararea robinetilor de tur sau retur pentru calorifere
  • Inocuirea sau montarea robinetilor de aerisire
  • Demontarea si montarea caloriferelor de pe pozitie atunci cand zugraviti
  • Schimbarea caloriferelor cu unele noi
  • Inlocuirea segmentelor de teava sparte indiferent de materialul folosit, cupru, polipropilena sau pexal
  • Inlocuirea si repararea robinetilor de siguranta montati pe coloana de termoficare
  • Echilibrarea instalatiei termice pentru o fuctionare uniforma a caloriferelor
  • Aerisirea caloriferelor si a instalatiei termice pentru eliminarea aerului si aducerea ei in parametri normali de functionare
  • Inlocuirea consolelor de sustinere a caloriferelor
  • Reglarea presiunii in instalatia termica

Întreținere și reparații

Pentru ca instalatia termica si caloriferele să funcționeze la capacitate maximă, recomandam întreținerea anuala. Serviciile noastre includ verificări amănunțite, concepute pentru a vă asigura că sistemul dvs. rămâne eficient, evitând astfel potențiale probleme viitoare.

Pentru acele calorifere care nu se incalzesc complet, picure sau se confruntă deja cu alte probleme, instalatorii noștri competenți sunt bine pregătiți să identifice, să diagnosticheze și să repare orice problemă rapid și eficient, minimizând orice inconvenient sau disconfort pentru dumneavoastră.

Modernizări și înlocuiri

În anumite situații, cea mai bună cale de urmat este modernizarea sau înlocuirea caloriferelor dumneavoastră învechite sau neperformante.

Tehnicienii noștri sunt aici pentru a vă ghida prin multitudinea de opțiuni disponibile, ajutându-vă să luați o decizie informată, potrivită pentru casa dvs.

Echipa noastră garantează un proces de înlocuire profesionist, îmbunătățind infrastructura de încălzire a locuinței dvs. și nivelul general de confort.

De ce să ne alegeți pe noi pentru montajul si intretinerea instalatiei termice si caloriferelor?

Instalatori autorizari și experimentați

Echipa noastra de tehnicieni profesioniști vine cu o bogată experiență în gestionarea unei game diverse de proiecte de montaj si reparatii calorifere. 

Servicii prompte și de încredere

Lucrarile noastre de reparatii au 6 luni garantie. Astfel, suntem dedicați să furnizăm servicii rapide,  fiabile si de calitate.

Prețuri competitive

Oferirea de servicii exemplare la prețuri competitive face parte integrantă din etica noastră. Vă asigurăm că veți obține o valoare excelentă pentru investiția dvs. fără a fi nevoiți să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor sau calibrul materialelor utilizate.

Satisfacția clientilor nostri

În centrul serviciilor noastre se află obiectivul de avea clienti multumiti. De altfel, de-a lungul timpului, am strans in Google peste 290 de review-uri pozitive de la clientii nostri multumiti.

Contactați-ne pentru o evaluare!

Completati formularul pentru a stabili o evaluare gratuita sau pentru a afla mai multe informații despre modul în care vă putem ajuta să mențineți sanatatea caloriferelor si instalatiei termice pe tot parcursul anului.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code