Cat costa un montaj de calorifere cu PPR?
0728.099.022

Simți mereu nevoia să găsești soluții inovatoare pentru lucrurile de zi cu zi, iar sistemul de încălzire nu face excepție. În căutarea unei alternativelor moderne pentru montarea caloriferelor, țevile PPR par a fi o varianta de luat in consideratie.

Dar nu cumva este mai scump decat alte optiuni existente?

Ca sa raspundem repede la intrebarea ” Cat costa un montaj de calorifere cu PPR?”

…din punctul nostru de vedere pretul manoperei necesara inlocuirii caloriferelor cu PPR fata de cupru nu ar trebui sa fie diferit pentru lucrarile casnice. Nu vorbim aici de normarea manoperei pe un santier ci lucrari de montaj sau inlocuirea a 1 – 5 calorifere in apartamente sau case.

Cu toate acestea, in functie de configuratia instalatiei existente si pozitia caloriferelor fata de coloane sau distribuitoare pretul poate varia intre 350 Lei si 500 Lei pentru manopera.

Acest pret la ReparaTot va garanteaza ca lucrarea a fost facuta de un instalator profesionist, cu experienta si va ofera si linistea garantiei lucrarii de 12 luni.

Salut sunt Valentin

si am 23 ani de experienta in instalatii termice

Suna acum la:

0728.099.022

In schimb diferenta de pret se face la materiale, cuprul asa cu probabil stiati este mai scump si poate face

Material Dimensiune (ppr/cupru) Preț (RON) – PPR Preț (RON) – Cupru
Țevi Ø20mm/22mm, lungime 4m/3m 15.00 100.00
Ø25mm/28mm, lungime 4m/3m 25.00 145.00
Ø32mm/35mm, lungime 4m/3m 30.00 215.00
Conectori Cot Ø20mm / 22mm 0.5 3.20
Cot Ø25mm / 28mm 0.8 9.00
Mufe Ø20mm / 22mm 0.4 5.00
Mufe Ø25mm / 25mm 0.5 6.00

Avantajele țevilor PPR în montajul caloriferelor

Alegerea țevilor PPR pentru montajul caloriferelor aduce multiple avantaje directe pentru tine și pentru confortul casei tale. Aceste țevi sunt extrem de durabile, oferind rezistență la temperaturi înalte și presiuni, ceea ce se traduce într-un sistem de încălzire fiabil și eficient. Ușoare și flexibile, țevile PPR facilitează instalarea, economisindu-ți timp și bani. Cu această opțiune, te bucuri de o performanță de lungă durată, asigurând un confort termic constant și costuri reduse de întreținere. În final, alegerea țevilor PPR pentru montajul caloriferelor este o investiție practică și benefică pentru propriul tău confort și buget.

Intrebari si Raspunsuri

I: De ce ar trebui să aleg țevile PPR pentru montajul caloriferelor în locul altor materiale?

R: Țevile PPR sunt alegerea ideală datorită durabilității lor și rezistenței la temperaturi și presiuni ridicate. Comparativ cu alte materiale, acestea oferă o performanță termica excelenta pe termen lung și sunt ușor de instalat.

I: Ce avantaje aduc țevile PPR în procesul de montaj al caloriferelor?

R: Țevile PPR sunt ușoare și flexibile, facilitând manipularea și instalarea. Ele se pot adapta ușor la configurațiile instalației.

Q: Cum contribuie țevile PPR la economisirea costurilor pe termen lung?

A: Datorită durabilității lor și a rezistenței la coroziune si eficientei termice de neegalat țevile PPR necesită puțină întreținere și au o durată de viață lungă. Aceasta înseamnă că vei beneficia de un sistem de încălzire fiabil și eficient, cu costuri reduse de exploatare și întreținere pe termen lung.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code