Instalator Urgente in Bucuresti – Raspuns Rapid
0728.099.022

Instalator Profesionist Bucuresti si Ilfov

Instalator
Urgente
in Bucuresti

Aveti nevoie urgenta de un Instalator in Bucuresti?

Serviciul Instalator Urgente in București este soluția dumneavoastră imediată pentru toate urgențele și nevoile de instalații sanitare. Cu profesioniștii noștri experimentați, calificați și prompți, asigurăm soluții rapide, eficiente și de durată pentru orice problemă de instalații sanitare cu care vă puteți confrunta. De la robinete care curg până la țevi sparte, echipa noastră este echipată pentru a face față oricărei provocări în orice zi.

De ce să alegeti serviciul Instalator Urgente de la Reparatot?

Salut, sunt Valentin,
si am 23 ani de experienta in instalatii sanitare si fac parte din echipa ReparaTot. Suna acum si te voi ajuta cu orice fel de problema de instalatii sanitare sau termice.

Suna acum la:

0728.099.022

Serviciile noastre de Reparatii Instalatii Sanitare si Termice in regim de urgenta

Reparatii Instalatii Sanitare

Facem reparatii ale instalatiilor sanitare din cele mai diverse. De la interventii simple cum ar fi schimbarea unei baterii la inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa.

Reparatii Instalatii Termice

Realizam echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor.

Desfundare WC, Chiuvete, Tevi

Desfundam WC-uri, chiuvete, tevi de scurgere, coloane de ape pluviale sau sifoane de pardoseala folosind unelte specifice. Intervenim rapid si eficient.

Montaj Calorifere

Montam caloriferele noi atunci cand schimbati instalatia termica. Instalatorul nostru va ofera consultanta pentru achizitia caloriferelor si materialelor necesare.

Montaj Obiecte Sanitare

Va putem ajuta cu instalarea cazilor de baie, a chiuvetelor in baie sau bucatarie, vaselor si rezervoarelor de WC noi si dezasamblarea celor vechi. Montam savoniere, suporti prosop, suporti hartie igienica, oglinzi si mobilier de baie.

Reparatii Hidrofoare

Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.

Montaj Masini de Spalat

Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.

Reparatii Tevi, Sifoane de Scurgere

Reparam la tevile instalatiilor sanitare sau termice indiferent daca acestea sunt din PPR, cupru, teava zincata, polietilena sau pexal, inlocuim fittingurile de legatura, refacem lipiturile defecte, inlocuim segmente de teava sparta.

Montaj Baterii si Robineti

Montam si schimbam bateriile de la chiuvete cada sau cabine de dus si inlocuim robinetii de siguranta aflati pe traseul instalatiei sanitare asupra careia se intervine. Pretul manoperei este stailit in functie de complexitatea lucrarii.

Montaj Cabine de Dus

Montam si reparam orice tip de cazi jacuzzi cu hidromasaj sau saune realizand atat racordarea lor la instalatia sanitara cat si cea electrica. Echipa noastra de instalatori sanitari poate monta toate tipurile de cabine de dus.

Cheama echipa de instalatori reparatot.ro pentru orice reparatie de instalatii sanitare in Bucuresti

1. Pretul este flexibil, in functie de durata lucrarii.
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉

Aria de acoperire pentru instalatorii nostri din Bucuresti si Ilfov:

 

Instalator Bucuresti

Care sunt preturile pentru serviciul Instalator Urgente in Bucuresti?

Tarifele noastre variaza în functie de natura și complexitatea fiecarei interventii. Cu toate acestea este foarte simplu sa obtineti o cotatie pentru reparatia Dvs. folosind WhatsApp, formularul de pe site, aplicatia noastra de mobil sau pur si simplu apeland numarul de telefon de mai sus.

Echipa noastra de instalatori urgente in Bucuresti

Ce spun clientii

-M. Patrascu ⭐⭐⭐⭐⭐
Comunicare foarte buna, pretul corect, stabilit in avans, programarea (de pe o zi pe alta) a fost respectata.
Instalatorul care a venit a lucrat profesionist, rapid si curat. Comunicare foarte buna, pretul corect,
-A. Burda ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriozitate, promptitudine, amabilitate, comunicare perfectă, profesionalism. Lucrare de calitate excelentă efectuată de meșter profesionist, repede și cu maximă pricepere. Foarte mulțumit de rezultat. Recomand cu căldură.
Mulțumesc!
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code