Reparatii hidrofoare
0728.099.022

Reparatii hidrofoare

Echipa de instalatori profesionisti de la reparatot.ro au in trusa lor permanenta scule specifice si experienta necesara pentru orice fel de lucrari de service si reparatii hidrofoare. De asemenea va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari si consultana legate de sistemele de hidrofor.

Mai jos puteti gasi serviciile pe care le puteti solicita instalatorilor nostri:

  • Verificarea si inlocuirea pompelor
  • Reglarea sau inlocuirea presostatelor conectate la hidrofor
  • Amorsarea pompei atunci cand apar defectiuni la sorb
  • Inlocuirea pernei de aer din vasul de expansiune
  • Inlocuirea vasului de expansiune a hidroforului
  • Inlocuirea sorbului pentru orice tip de hidrofor
  • Echipa noastra va poate ajuta in cazul in care estenecesara inlocuirea completa a hidroforului sau montajul unuia nou.

Ce spun clientii

Intr-o zi hidroforul de la casa nu a mai vrut sa porneasca deloc. Am cautat pe internet firma de reparatii hidrofoare si v-am gasit primi listati. Se pare ca am fost nosrocos instalatorul trimis la lucrare a schimbat pompa care se arsese si acom totul e ok.
Bogdan P. Pipera
Noi avem la bloc hidrofor si de fiecare data cand avem probleme cu el si necesita reglaje sau reparatii baietii firmei dumneavastra ne ajuta doar ca ne-ar placea ca interventia sa se faca mai repede. Ultima data instalatorul nu a putut ajunge decat a doua zi.
Alina G Sectorul 1 Bucuresti
Hidroforul meu de la casa dadea semne de oboseala, am cautat pe internet reparatii hidrofoare si am dat peste firma dvs. A venit la noi Nelu si a rezolvat problema cu presiunea la robineti in doar cateva ore. (PS Vedeti ca Nelu si-a uitat un cleste la noi)
Andrei V. Otopeni
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code