Montare masina de spalat
0728.099.022

Montare masina de spalat

De cand reparatot.ro si-a inceput activitatea, instalatorii nostri au montat 478 de masini de spalat (am numarat astazi:)). Faceti o programare cu echipa noastra cand va montati, inlocuiti sau schimbati locul masinii de spalat.

  • Montajul se poate face in baie sau in bucatarie, caz in care instalatorul nostru va modifica instalatia de alimentare si scurgere cu tevi dedicate
  • Tehnicienii nostri vor regla si echilibra masina de spalat pentru o functionare corecta
  • Montarea masinii de spalat poate fi facuta si in debara sau in nisa de langa baie in cazul in care exista posibilitatea racordarii ei de pe acelasi perete. Tehncienii nostri sunt pregatiti si au sculele necesare pentru a strapunge peretele si pentru a face instalarea corect.

Ce spun clientii

Am monat masina de spalat vase folosind serviciul de la reparatot.ro si am fost surprins sa vad ca instalatorul care a venit in afara de faptul ca a facut instalatia sanitara sa o racordeze la apa si scurgere, s-a priceput sa o si incastreze in mobila. Un serviciu excelent!
Denis D. Sectorul 4 Bucuresti
Ieri am avut o programare cu unul din instalatorii de la dumneavoastra pentru montarea masinii de spalat si m-a rugat sa scriu si eu un mesaj daca am fost multumit de serviciu. Vreau sa va spun ca totul a decurs asa cum trebuie si instalatorul a facut treaba buna. Am sa va mai chem si pentru alte lucrari.
Alexandru M. Sector 1 Bucuresti
Multumesc mult pentru ajutorul acordat cu montarea masnii de spalat, totul a decurs bine si v-am pastrat in telefon daca voi mai avea nevoie vreodata de instalator.
Otilia B. Sectorul 3 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code