Firma Instalatii Sanitare Bucuresti & Ilfov
0728.099.022

Despre Noi – Firma de Instalatii Sanitare de Top in Bucuresti

La firma noastra de instalatii sanitare din Bucuresti, punem la dispozitia clientilor o echipa de specialisti cu o vasta experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare. Echipa noastra este pregatita sa abordeze orice provocare, fie ca este vorba de montarea de instalatii noi, reparatii sau intretinere pentru sistemele sanitare existente.

Servicii Complet Personalizate cu Instalatori Autorizati

Intelegem nevoile unice ale fiecarui client, de aceea oferim servicii complet personalizate de instalatii sanitare in Bucuresti. Fie ca este vorba de un apartament, o casa sau un spatiu comercial, cand lucrati cu un instalator autorizat in Bucuresti de la Reparatot, beneficiati de o solutie adaptata proiectului dumneavostra, cu garantie, pentru a oferi eficienta maxima si durabilitate.

Salut, sunt Valentin,
si am 23 ani de experienta in instalatii sanitare si fac parte din echipa firmei de instalatii sanitare si termice ReparaTot. Suna acum si te voi ajuta cu orice fel de problema de instalatii

Suna acum la:

0728.099.022

Reparatii Instalatii Sanitare

Facem reparatii ale instalatiilor sanitare din cele mai diverse. De la interventii simple cum ar fi schimbarea unei baterii la inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa.

Reparatii Instalatii Termice

Realizam echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor.

Desfundare WC, Chiuvete, Tevi

Desfundam WC-uri, chiuvete, tevi de scurgere, coloane de ape pluviale sau sifoane de pardoseala folosind unelte specifice. Intervenim rapid si eficient.

Montaj Calorifere

Montam caloriferele noi atunci cand schimbati instalatia termica. Instalatorul nostru va ofera consultanta pentru achizitia caloriferelor si materialelor necesare.

Montaj Obiecte Sanitare

Va putem ajuta cu instalarea cazilor de baie, a chiuvetelor in baie sau bucatarie, vaselor si rezervoarelor de WC noi si dezasamblarea celor vechi. Montam savoniere, suporti prosop, suporti hartie igienica, oglinzi si mobilier de baie.

Reparatii Hidrofoare

Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.

Montaj Masini de Spalat

Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.

Reparatii Tevi, Sifoane de Scurgere

Reparam la tevile instalatiilor sanitare sau termice indiferent daca acestea sunt din PPR, cupru, teava zincata, polietilena sau pexal, inlocuim fittingurile de legatura, refacem lipiturile defecte, inlocuim segmente de teava sparta.

Montaj Baterii si Robineti

Montam si schimbam bateriile de la chiuvete cada sau cabine de dus si inlocuim robinetii de siguranta aflati pe traseul instalatiei sanitare asupra careia se intervine. Pretul manoperei este stailit in functie de complexitatea lucrarii.

Montaj Cabine de Dus

Montam si reparam orice tip de cazi jacuzzi cu hidromasaj sau saune realizand atat racordarea lor la instalatia sanitara cat si cea electrica. Echipa noastra de instalatori sanitari poate monta toate tipurile de cabine de dus.

Cheama echipa de instalatori ai firmei de instalatii sanitare reparatot.ro in Bucuresti si Ilfov

1. Pretul este flexibil, in functie de durata lucrarii.
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉

Firma de instalatii sanitare si termice: aria de acoperire in Bucuresti si Ilfov:

 

Instalator Bucuresti

De Ce Sa Alegi Firma de Instalatii Sanitare si Termice Reparatot

Rapiditate si Eficienta

Ne mandrim cu capacitatea de a raspunde rapid solicitarii clientilor nostri, asigurand servicii eficiente de instalatii sanitare in Bucuresti, astfel incat tu sa te poti intoarce la rutina cat mai repede posibil.

Transparenta si Preturi Corecte

Credem in transparenta totala si in oferirea de preturi corecte pentru toate serviciile noastre. Iti vom oferi intotdeauna o estimare detaliata a costurilor inainte de a incepe lucrul.

Garantia Calitatii

Toate serviciile noastre de instalatii sanitare sunt garantate pentru calitate si durabilitate. Suntem dedicati satisfactiei totale a clientului, si lucram mereu pentru a depasi asteptarile.

Contacteaza-ne Azi pentru o Evaluare Gratuita!

Fie ca ai nevoie de instalatii noi, reparatii, intretinere sau pur si simplu vrei sa discuti despre optiunile disponibile pentru casa sau afacerea ta, suntem aici pentru a ajuta. Contacteaza firma noastra de instalatii sanitare din Bucuresti astazi pentru o consultatie gratuita si descopera diferenta pe care o pot face expertii nostri!

Echipa noastra de instalatori in Bucuresti

Clientii nostri ne recomanda

-M. Patrascu ⭐⭐⭐⭐⭐
Comunicare foarte buna, pretul corect, stabilit in avans, programarea (de pe o zi pe alta) a fost respectata.
Instalatorul care a venit a lucrat profesionist, rapid si curat. Comunicare foarte buna, pretul corect,
-A. Burda ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriozitate, promptitudine, amabilitate, comunicare perfectă, profesionalism. Lucrare de calitate excelentă efectuată de meșter profesionist, repede și cu maximă pricepere. Foarte mulțumit de rezultat. Recomand cu căldură.
Mulțumesc!
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code