Lacatus – Deblocari Usi Bucuresti
0728.099.022

Lacatus – Deblocari Usi Bucuresti

Lacausul din echipa noastra are 20 de ani de experienta in domeniul deblocarii usilor.

Tehnicienii nostri intervin pentru deblocarea usilor metalice folosind scule specifice si fara deterioarea usilor. In cazul in care deblocarea necesita inlocuirea butucului, aceasta operatiune va fi facuta in cadrul aceleiasi vizite fara costuri suplimentare.

Lacatusii nostri sunt angajati permanenti ai firmei noastre putandu-va garanta astfel ca lucrarea va fi de calitate si se va executa in deplina siguranta.
Tehnicianul noastru speciaizat va poate ajuta pentru urmatoarele tipuri de lucrari:

  • Deblocarea usilor metalice sau de termopan
  • Deblocarea usilor cu butuc cu chei cu amprenta sau clasice
  • Deblocarea usilor ce se deschid cu chei tip fluture
  • Deblocarea usilor de interior
  • Deblocarea ferestrelor de termopan

Lacatusul nostru se va ocupa, odata cu deblocarea usilor, si de inlocuirea butucului daca este cazul sau modificarea broastelor pentru a folosi in continuare alte chei.

Ce spun clientii

Mi-am rupt cheia in butuc astazi si am apelat la serviciul dvs. pentru deblocari usi. Voiam doar sa va spun ca am fost incantat de rapiditatea cu care a ajuns baiatul de la dvs. si cat de repede am reusit sa intram in casa.
Marian T. Sectorul 6 Bucuresti
M-a rugat Dl. Emil sa va scriu un mesaj daca am fost multumit de serviciile dvs. de deblocari usi. Eu sunt clientul la care ati deblocat usa metalica dupa ce au plecat chiriasii cu cheile. Am fost foarte multumit de Dl Emil este un om de nota 10.
Valentin S. Sector 5 Bucuresti
Pentru serviciul de deblocari usi apelati cu incredere la reparatot.ro. I-am chemat cand mi-am pierdut cheile si au ajuns repede. Multumesc de ajutor.
Ana V. Sector 4 Bucuresti
Nu am mai putut intra in casa ieri cand mi s-a blocat cheia in butuc si am chemat pe cineva de la deblocari usi din echipa dvs. Ma bucur ca v-am gasit si ca reusiti sa fiti atat de prompti.
Horia D. Sectorul 3 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code