Tine-ti sotia fericita direct de pe smartphone
0728.099.022

reparatot-appAcum ca telefonul mobil destept gaseste tot felul de noi moduri de a ne face viata mai usoara de ce sa nu se ocupe si de reparatiile din casa. Sigur ti-ar fi mai usor iar jumatatea ta ar fi mai fericita ca asteptarile ei legate de indemanarea ta sunt implinite.

Undeva intre barbatul indemanatic care este gata sa desfaca broasca de la usa si sa o puna la loc in 10 minute si cel caruia nu-i pasa daca chiuveta a inceput sa curga, sunt o multime de barbati care vor sa faca reparatiile din casa, doar ca nu le pot tine minte pe toate, nu au timp sa cumpere ce e nevoie pentru un asemenea proiect sau nu au timp sa le faca pur si simplu.
Aplicatia de la reparatot.ro a fost dezvoltata in colaborare cu eSolutions si este prima aplicatie care tine minte tot ce este nevoie sa repari in casa si iti ofera cotatii de pret si consultanta daca nu vrei sa te ajutam noi.

Cauta acum pe App Store sau pe Google Play reparatot si descaraca gratuit aplicatia de facut reparatii in casa si la birou de la reparatot.ro si incepe sa adaugi proiectele pe care le-ai amanat pana acum.

Fotografiaza ce ai de reparat

Aplicatia ReparaTot iti permite sa fotografiezi reparatiile pe care le ai de facut in casa. Te va ajuta cu siguranta fie ca vrei o cotatie de la reparatot.ro, fie ca vrei sa le faci singur. Cand iti faci cumparaturile de materiale necesare unui astfel de proiect, o poza va fi extrem de utila vanzatorului pentru a-ti oferi exact ce ai nevoie.

Descrie reparatiile

Adauga scurte descrieri ale reparatiilor si seteaza un nivel de urgenta din cele trei disponibile in aplicatie: „Urgent”, „Curand” sau „Oricand”. Toate reparatiile adaugate astfel le vei regasi in „Lista” de reparatii nemaifiind necesar sa tii minte tot timpul ce s-a mai stricat in casa sau la birou.

Cere o cotatie de pret

Pentru toate aplcatiile dinLista sau pentru o parte din ele puteti Cere cotatie de pret de la reparatot.ro, direct din aplicatie . Unul dintre tehnicienii nostri de la call-center va va oferi un raspuns in maxim 1 ORA (in timpul programului de lucru). Va vom trimite fie o cotatie de pret sau daca este necesar vom programa impreuna o evaluare a lucrarilor la fata locului.

Capturi de ecran din aplicatie

Screens

Spor la reparat,

Echipa reparatot.ro

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code