Montaj tablou electric
0728.099.022

Montaj tablou electric

Montajul unui tablou electric nou este una din lucrarile care trebuie facuta de un electrician profesionist si cu experienta. Odata cu aceasta operatiune trebuiesc luate in calcul si identificate nevoile de putere existente pe fiecare circuit din tabloul electric, dimensionand astfel configuratia sigurantelor in mod correct.

Echipa noastra de electricieni profesionisti va poate ajuta cu schimbarea sau montajul tabloului de sigurante in mod correct si in deplina siguranta in asa fel incat sa evitati eventuale neplaceri ulterioare legate de utilizarea instalatiei electrice.

Ce spun clientii

Am facut cu firma dvs. mai multe lucrari de electrica si am fost foarte multumita de serviciu. Electricienii care au venit mi-au montat toate aplicele, mi-au schimbat prizele si intrerupatoarele si au facut si montajul tabloului electric si totul functioneaza perfect.
Elena J. Sector 1 Bucuresti
Eu ma mai pricep la electrica dar la montajul tabloului de sigurante nu am vrut sa ma bag si bine am facut. Electricianul pe care mi l-ati trimis a facut o lucrare foarte buna si am mai prins si eu cate ceva de la el. Am sa va recomand.
Ionut H. Sectorul 2 Bucuresti
Va scriu sa va spun ca am fost multumit de electricianul pe care mi l-ati trimis pentru monajul tabloului electric. A facut treaba buna si nu a fost nici scump. Am inteles ca aveti oameni si pentru alte reparatii, mai am de montat si accesoriile de baie, osa va dau un telefon pentru programare. Multumesc.
Sorin G. Sector 4 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code