Montaj circuite electrice noi
0728.099.022

Montaj circuite electrice noi

O data cu suplimentarea electrocasnicelor cu consum mare este posibil sa fie necesara montarea de circuite noi pentru a evita supraincarcarea celor existente.

O astfel de lucrare este necesara in general atunci pentru electrocasnice cum ar fi aparate de aer conditionat, masini de spalat, cuptoare electrice sau plite electrice cu consum mare energetic.

  • Electricianul nostru va estima daca prin montarea unui circuit nou este nevoie de suplimentarea numarului de siguranate din tabloul electric sau se pot folosi circuitele existente.
  • Va vom oferi consultanta si vom face cumparaturile de materiale pentru dvs. in aceeasi vizita
  • Vom reconfigura tabloul de sigurante sau vom folosi alimentare dintr-o doza de legatura daca instalatia electrica existenta permite acest lucru.
  • Montam cablurile si le aducem la pozitia consumatorului fie fixate aparent cu canal cablu sau ingropate in perete.
  • Montam prizele si le conectam la instalatia electrica
  • Conectam aparatura electrocasnica si verificam daca totul functioneaza corect

Ce spun clientii

Electricianul votru s-a descurcat excelent, a descoperit care era problema si a facut montajul unui circuit electric nou pentru alimentarea cuptorului. Ati fost rapizi, eficienti si ieftini. Multumesc
Silviu M. Sector 2 Bucuresti
Am facut mai multe lucrari de electrica cu cei de la reparatot.ro, am avut de montat prizele si intrerupatoarele, lstre aplice, spoturi si montajul unui circuit electric nou pentru masina de spalat. Am fost foarte multumita si recomand acest serviciu cu caldura.
Maria V. Sector 4 Bucuresti
Am avut o problema la instalatia electrica fiindca de fiecare data cand porneam cuptorul, dupa un timp sarea siguranta. Electricianul vostru a montat un circuit electric nou special pentru cuptor si acum functioneaza fara probleme. Multumesc pentru ajutor, am sa va recomand.
Ilinca D. Sectror 4 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code