Instalator WC – Servicii Profesionale
0728.099.022

Instalator WC – Servicii Profesionale

Servicii Profesionale de Instalare și Reparare

Desfundarea WC-urilor sau a chiuvetelor este una dintre cele mai dese lucrari la care tehnicienii nostri sunt chemati. Suntem echipati cu scule specifice si avem experienta necesara pentru a rezolva astfel de probleme repede.

Ma jos puteti gasi serviciile pentru care puteti apela la tehnicienii nostri:

Desfundare WC

Intr-o astfel de situatie este de preferat sa chemati un instalator fiindca de cele mai multe ori solutiile improvizate sau cele chimice nu au efect si pot agrava problema.

Desfundarea WC-ului necesita de cele mai multe ori demontarea scaunului si schimbarea racordului de evacuare care odata demontat, din motive de siguranta se inlocuieste cu unul nou.

Cauza problemei poate fi:

  • Locala, atunci cand scurgerea de la cada si chiuveta din aceeasi baie functioneaza corect dar WC-ul necesita desfundare.
  • Pe coloana de scurgere a imobilului, caz in care veti observa ca atat chiuveta cat si cada din aceeasi baie au probleme in a evacua apa. In acest caz desfundarea WC-ului necesita o interventie pe coloana si va fi nevoie de acces la etajele inferioare sau in subsol dupa caz.
  • In canal, atunci cand locuiti la casa este posibil ca sursa WC-ului infundat sa fie la sistemul de canalizare a orasului sau in fosa septica, dupa caz. In aceasta situatie va fi nevoie sa chemati un serviciu de vidanjare

Salut sunt Marian

si am 12 ani de experienta in instalatii

Suna acum la:

0728.099.022

Desfundare tevi, conducte

Ca si pentru desfundarea WC-urilor, in astfel de situatii este de preferat sa apelati la un instalator profesionist. Desfundarea tevilor si conductelor de la baie sau  bucatarie se face folosind un sarpe pentru desfundare care trebuie sa aiba lungimea si diametrul potrivit.

In cazul in care se foloseste un sarpe de dimensiuni nepotrivite pentru tipul de conducta infundata, exista riscul dislocarii instalatiei si aparitia unor probleme ulterioare cum ar fi inundatii.

In cazul in care tevile de scurgere se infunda periodic este posibil ca problema sa apara din cauza modului in care a fost conceputa instalatia de scurgere. Coturile de 90 de grade lipsa pantei suficiente sunt cauze pe care instalatorul nostru le poate identifica si rezolva scutindu-va de interventii repetate pentru aceeasi problema.

In cazul tevilor de scurgere de fonta gasite mai ales in imobilele vechi desfundarea lor este dificila si nu prezinta garantie pe termen lung, tehnicienii nostri recomandanda schimbarea coloanei sau segmentelor afectate.

De cele mai multe ori instalatorii nostri sunt solicitati pentru:

  • Desfundare tevi de scurgere din baie sau bucatarie
  • De cele mai multe ori desfundarea sifoanelor de scurgere sau a racordurilor de evacuare necesita si schimbarea acestora pentru a evita eventuale probleme ulterioare
  • Desfundare sifoane de pardoseala
  • Desfundare sisteme de sifonare montate pe coloana de scurgere

Ce spun clientii

Rapid si eficient serviciul vostru si asta e foarte important cat ai nevoie de o desfundare de WC. Dl Marian a venit repede si a facut si curat dupa ce a terminat treaba. Multumim.
Vasile M. Sectorul 5 Bucuresti
Intr-o seara am avut nevoie urgent de desfundarea WC-ului, eram in stare sa platesc oricat, doar sa gasesc pe cineva care sa ma ajute. Am cautat pe internet si a venit Dl. Emil de la voi si a rezolvat treaba rapid si la un pret mai mic decat ce as fi platit eu.
Robert M. Sector 4 Bucuresti
A fost asa: din greseala am scapat deodorantul in vasul de WC si drept urmare am avut nevoie urgent de o desfundare de WC. Am cautat pe internet si a venit la mine unul dintre instalatorii dvs. Treaba rezolvata si totul a decurs excelent.
Cristina S. Sectorul 4 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code