Interventii avarii instalatii electrice
0728.099.022

Interventii avarii instalatii electrice

In echipa reparatot.ro puteti gasi electricieni profesionisti, pregatiti pentru interventii electrice de orice tip care pot aparea in casa pe circuitele de la contoar spre consumatori.

Va putem ajuta cu o gama larga de reparatii la instalatia electrica, iata mai jos cateva dintre cele mai intalnite avarii pe care electricienii nostri le pot rezolva:

  • Reconectarea circuitelor electrice intrerupte in urma scurtcircuitelor
  • Prize care nu mai functioneaza
  • Identificarea si repararea scurtcircuitelor
  • Inlocuirea sigurantelor arse in tabloul de sigurante
  • Reparatea corpurilor de iluminat care nu mai functioneaza
  • Inlocuirea becurilor, tuburilor de neon, starterelor sau a droserelor pentru lampi
  • Repararea circuitelor electrice de alimentare a spoturilor

Ce spun clientii

Astazi am chemat pe cineva de la dvs. fiindca imi luase foc prelungitorul care a ars priza si care a provocat o avarie a intregii instalatii electrice. Voiam doar sa va spun ca sunt multumit si sper ca aveti mai multi baieti ca Dl Dumitrache.
Tudor B. Sectorul 2 Bucuresti
Am avut o avarie la instalatia electrica pe care nu am reusit sa o depistez singur asa ca am sunat la voi fiindca stiam de data trecuta ca faceti si alte tipuri de reparatii decat electrice. Ca de obicei problema a fost rezolvata si acum totul e ok.
Soare V. Sectorul 1 Bucuresti
Am ramas fara curent in casa si nu stiam pe nimeni care sa ma ajute cu astfel de avarii la instalatia electrica asa ca am cautat pe internet si am gasit firma dvs. Dl Marian a gasit ca era de vina o siguranta defecta pe care a schimbato si acum totul functioneaza. Multumesc de ajutor si sper sa nu mai am nevoie dar daca este necesar stiu la cine sa sun de acum.
Radu P. Sectorul 4 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code