Kudika.ro: Oglinzile fac orice camera sa para mai mare
0728.099.022

Daca esti interesata de solutii nu foarte scumpe pentru a face o camera sa para mai mare, Reparatot.ro iti prezinta un truc preferat al decoratorilor – oglinzile. Plasate strategic, fie in panouri, fie simple sau inramate, oglinzile pot face o camera sa para mai luminoasa si mai spatioasa decat este in realitate, reflectand lumina naturala in timpul zilei.

Daca esti interesata de solutii nu foarte scumpe pentru a face o camera sa para mai mare, Reparatot.ro iti prezinta un truc preferat al decoratorilor – oglinzile. Plasate strategic, fie in panouri, fie simple sau inramate, oglinzile pot face o camera sa para mai luminoasa si mai spatioasa decat este in realitate, reflectand lumina naturala in timpul zilei.

1. Inainte de a decide ce se potriveste cel mai bine in camera, incepe prin a evalua spatiul disponibil pe peretipentru a determina ce marime de oglinda ar fi cea mai adecvata. Dormitoarele ar trebui sa aiba cel putin doua oglizi: una cu lungime completa pe perete sau usa dressingului pentru a-ti verifica aspectul inainte sa iesi din casa, si un mica pentru decorare.

2. Dupa ce stabilesti dimensiunea dorita, viziteaza magazinele de mobila, de decoratiuni, de inramare tablouri, targurile de antichitati pentru a gasi solutia unica care sa se potriveasca personalitatii tale si temei de decor a camerei.

3. Plaseaza veioze sau lampi in camera pentru a permite oglinzii sa reflecte lumina pe parcursul serii. Daca ai o camera foarte mica, pune o polita mica sau masa de perete, un scaun simplu langa si o lampa cu picior cu o oglinda pe peretele din spatele sau. Pune o alta oglinda pe peretele opus, intr-un unghi care sa permita reflectarea luminii din prima oglinda, astfel iluminand intreaga incapere.

4. O oglinda plasata bine pe peretele opus ferestrei din camera, da senzatia unui spatiu cu doua geamuri in loc de unul si creeaza oricarui vizitator iluzia unei suprafete mai generoase.

5. Daca nu ai un ajutor la indemana si vrei sa pui o oglinda mica intr-un perete de ghips carton, te poti descurca cu o vizita la magazinele de materiale de constructii de unde ai nevoie de un ciocan, cuie, ruleta de masurare pentru marcarea locului de fixare. Pentru suprafetele dure – pereti beton sau placati cu faianta apeleaza la un specialist care sa foloseasca bormasina pentru fixarea diblurilor in perete. Pentru mai multe oglinzi plasate in sir, va trebui utilizat un dispozitiv de nivelare.

Poti folosi oglinzi pentru a pune in valoare decoratiunile camerei si a le dubla efectul: tablouri, statuete, vaze sau ghivece de flori. Daca vrei sa experimentezi, fa o poza a camerei fara oglinda si apoi cu oglinda plasata temporar pentru a testa rezultatul. Compara pozele pana gasesti combinatia cea mai reusita.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code