Masina ta de spalat poate avea 7 vieti
0728.099.022

Masina de spalat 7 vieti

Cand iti cumperi masina de spalat, iti doresti, fireste, sa te tina cel putin 10 ani. Ei bine, acest lucru nu se va intampla din senin. Ca si in oricare alt caz, daca nu ai grija de ea, nu o sa aiba o viata prea lunga. O sa iti impartasesc cateva secrete in aceasta privinta.

O instalare corecta

Primul lucru de care trebuie sa ai grija este sa scoti suruburile care fixeaza cuva pentru transport. Daca nu vei face asta, masina de spalat o va lua la sanatoasa prin casa sau, in cazul in care o ai integrata in mobilierul de bucatarie, ti-l va distruge.

Al doilea lucru pe care trebuie sa-l urmaresti este ca masina de spalat sa fie montata drept pentru a evita defectarea tamburului. In caz ca podeaua este inclinata sau prezinta denivelari, poti ajusta picioarele cu ajutorul unei chei reglabile.

Salut sunt Emil

Daca ai nevoie de ajutor cu instalarea masinii de spalat iti stau la dispozitie.

Suna acum la:

0728.099.022

Locul instalarii

Indiferent de locul in care te-ai gandit s-o instalezi (baie, bucatarie, hol), trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Baia, fiind o camera mica si predispusa umezelii si aburilor (de la dus etc.), va trebui sa fie aerisita constant pentru a evita corodarea pieselor masinii.

In bucatarie, ar fi bine sa nu fie plasata chiar langa cuptor pentru ca aceasta sa nu se supraincalzeasca.
Tine minte ! Lasa usa cuvei deschisa dupa ce ai terminat de spalat pentru a evita acumularea de mirosuri si mucegai.

Intretine masina de spalat in trei pasi simpli:

  1. Evita supraincarcarea! Fiecare masina are o limita de kg (de la sub 5 pana la 12), deci cauta sa o respecti. Pentru orientare, lasa 10 cm liberi intre rufe si tavanul cuvei.
  2. Spala sertarele de detergent, usa si interiorul tamburului o data pe luna. Pe parcursul spalarilor, acestea pot acumula mirosuri neplacute. Poti folosi o solutie din comert sau una eco facuta in casa (care sa nu contina clor).
  3. Scapa de calcar sau de alte resturi depuse. Este recomandat sa faci acest lucru o data la 6 luni. Vei avea nevoie de 500 g de bicarbonat de sodiu si 1 L de otet. Pune bicarbonatul in cuva (unde pui si rufele) si porneste cel mai lung program la cea mai inalta temperatura. Dupa ce s a incheiat, toarna otetul in cuva si repeta programul.

Folosind aceste sfaturi, te vei bucura de rufe curate de la aceeasi masina de spalat pentru cel putin 10 ani.

Masina de spalat poate avea 7 vieti

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code