Instalator instalatii sanitare – Cum recunosti unul bun din 3 intrebari
0728.099.022

Teava sparta - sfaturi utileTehnica avanseaza cu timpul si pe piata instalatiilor sanitare au aparut in ultimii ani o multitudine de noi solutii care pot oferi o garantie mai mare a lucrarilor, flexibilitate in ceea ce priveste executia sau chiar scurteaza durata de executie a acestora.

Un instalator de instalatii sanitare profesionist trebuie sa fie la curent cu toate aceste noi solutii si sa stie sa le foloseasca si de aceea, sfatul nostru catre clientii de la reparatot.ro este ca intotdeauna pentru instalatiile sanitare sau termice sa apeleze la un instalator profesionist. Asta pentru ca riscurile de inundatie sau de nefunctionare corecta a instalatiei sunt mari daca lucrarea nu este facuta de un profesionist.

3 pasi pentru a-ti da seama singur daca instalatorul de instalatii sanitare gasit este profesionist:

1. Roaga-l pe instalatorul tau sa iti faca o evaluare si urmareste daca isi noteaza sau macar poate sa enumere materialele de care are nevoie cu date tehnice cum ar fi dimensiunea tevii, tipul robinetilor, coturi, teuri etc.
2. Daca instalatorul a facut un necesar de materiale ar trebui sa cunoasca pretul pentru fiecare in parte
3. Intrebati-l daca vrea sa va schimbe tevile cu pexal, ar trebui sa va refuze si sa va ofere alternative mult mai durabile si poate chiar mai ieftine cum sunt instalatiile din cupru sau polipropilena.

Aproape fiecare asociatie de locatari are cunostinta de un mester care cu timpul a invatat sa faca cele mai diverse reparatii la preturi extrem de tentante si poate ca pentru lucrari care nu implica riscuri acestia sunt o solutie de luat in seama. Dar atunci cand o astfel de reparatie se face la instalatia sanitara sau la instalatia termica riscul de inundatie si daune implicite ale unui astfel de eveniment este mare si drept urmare este de preferat sa apelati la un instalator sanitar profesionist.

Puteti folosi cu incredere instalatorii de la reparatot.ro, oricare dintre ei avand cel putin 10 ani de experienta, folosesc scule profesinale si modul in care activitatea noastra este organizata face ca lucrarile sa fie terminate la timp si sa nu intarziem niciodata la programari.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code