Cinci sfaturi pentru a transforma baia într-o zonă de relaxare
0728.099.022

Baia este indispensabilă în orice locuință, însă asta nu înseamnă că trebuie să fie o încăpere pur utilitară, în care să nu îți facă plăcere să intri.

Deși, de cele mai multe ori, băile dispun de un spațiu destul de limitat, în special în cazul apartamentelor, însă un decor potrivit poate schimba întreaga atmosferă. Fie că vrei să faci o baie lungă, relaxantă, fie că ai nevoie de un duș revigorant după o zi de stat în căldură, baia poate fi o adevărată oază de relaxare în locuința ta, dacă urmează câteva sfaturi simple.

Iată cinci trucuri pentru a-ți transforma baia:

HRHTenerife_Rock_Spa_MG_4220

1. Imită decorul de spa

Spa-urile sunt construite pentru relaxare, iar un efect similar îl poți obține și în baia de acasă, dacă folosești scheme de culori deschise pentru a-ți decora baia. De asemena, elementele decorative similare cu cele din spa-uri, precum mobilier din lemn de bambus, săpuniere din granit, etc. pot îmbunătăți atmosfera.

chandelier_brass_silo_1024x1024

2. Un candelabru adaugă eleganță

Un candelabru montat deasupra căzii sună destul de ciudat, însă este un element decorativ care oferă o notă de eleganță și creează o atmosferă perfectă pentru o baie fierbinte, într-o seară răcoroasă.

zab92027_FaucetFamilies_1800x800

3. Schimbă robinetele

Deși decorul este important, robinetele și bateriile de la duș pot avea un impact destul de important asupra esteticii băii, în special dacă acestea sunt vechi, au început să ruginească sau sunt mult prea uzate. Totuși, de ținut minte este faptul că atunci când schimbi robinetele trebuie să iei ții cont și de funcționalitate și calitate, nu doar de aspect.

4mBGRpyPVRhzMXy3BxG27k-768-80

4. Montează o boxa wireless

Muzica este un element esențial pentru relaxare, iar montarea unor boxe wireless în baie reprezintă soluția ideală pentru a-ți aduce muzica alături de tine atunci când faci duș sau când stai în cadă. Pe piață există numeroase modele de boxe wireless, unele chiar impermeabile, ce pot fi luate chiar și în cabina de duș.

preview

5. Creează atmosferă

Probabil cel mai important aspect este crearea unei atmosfere relaxante. Astfel, amplasează lângă cadă un suport din lemn pe care să își ții cărți, o tabletă, boxa wireless sau chiar un pahar de vin, așează lumânări parfumate în jurul căzii și bucură-te de o baie liniștitoare.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code