Alatura-te echipei noastre
0728.099.022

welcome-to-the-team-798x244

Suntem in permanenta cautare de tehnicieni priceputi carora sa le placa ceea ce fac si isi doresc un loc de munca bine platit, organizat si intr-un mediu placut.

Firma noastra este pe piata reparatiilor din Bucuresti din anul 2008 iar in prezent numara 9 angajati. Realizam in principal lucrari de reparatii de complexitate redusa la sediul clientilor nostri sau oriunde suntem chemati.

In momentul acesta cautam sa ne marim echipa cu un nou coleg care sa aiba abilitati in domeniul reparatiilor de zugraveli si al instalatiilor sanitare.

In cazul in care consideri ca te potrivesti echipei noastre asteptam sa auzim de la tine fie pe e-mail la comenzi@reparatot.ro, fie la telefon 0728 099 022.

Gasesti mai jos detaliile postului:

Denumire:
TEHNICIAN ZUGRAV / INSTALATOR

Descrierea postului:
Tehnicienii nostri au ca responsabilitati zilnice urmatoarele:

1. Preluarea comenzilor de la sediul firmei
2. Achizitia de materiale necesare fiecarei interventii
3. Realizarea lucrarilor de reparatii.

Aptitudini necesare:
Candidatul ideal trebuie sa aiba cunostinte solide si experienta relevanta in domeniul zugravelilor si sa poata face reparatii simple de instalatii sanitare.
Indemanatic si priceput in diferite reparatii casnice, organizat, cu bune abilitati de comunicare si punctual.

Trimite-ne un CV pe mail la comenzi@reparatot.ro, sau pur si simplu da-ne un telefon la numarul 0728 099 022 sa stabilim o intalnire si sa ne cunoastem.

 

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code