3 lucruri pe care sa nu le faci cand se blocheaza usa
0728.099.022

Usa metalica de la intrare iti poate oferi un sentiment de siguranta cu exceptia cazului in care te afli pe afara si ti-ai pierdut cheile.

Daca te afli in fata unei usi blocate lucrurile nu sunt atat de grave pe cat par, in decursul anilor, am intalnit printre clientii de la reparatot.ro, nenumarate cazuri in care oamenii au actionat sub inpulsul momentului de stres si in loc sa rezolve problema au facut-o mai complicata decat era.

Ca urmare, iata cele 3 lucruri pe care sa nu le faci intr-o astfel de situatie:

1. Nu incepe sa lovesti usa in incercarea de a-i forta deschiderea, chiar daca usa este de lemn si ai convingerea ca o poti deschide usor. Folosind forta este posibil sa provoci daune care pot duce si la schimbarea usii, ceea ce devine mai costisitor decat interventia unui specialist si nici nu dureaza atat de putin.

2. In cautarea ajutorului unui lacatus, nu apela la unul liber-profesionist ci incearca sa gasesti o firma care ofera astfel de servicii. Este mai sigur asa, vei avea o factura pentru manopera prestata si siguranta ca ai pe cine sa suni in eventualitatea unor probleme ulterioare.

3. De cele mai multe ori este nevoie sa schimbi butucul si implicit si cheile. Nu permite inlocuirea butucului daca acesta nu a fost sigilat atunci cand lacatusul face montajul sau daca se poate, mergi cu el sa il cumpere. Chiar daca nu se intampla des, astfel vei fi mai linistit ca nimeni nu mai are dubluri la noile tale chei.

Cele mai multe astfel de cazuri apar ca urmare a defectiunilor, fie ale butucilor care se blocheaza si nu mai pot fi actionati, fie ale broastelor. Astfel de defectiuni pot fi prevenite daca se intervine la aparitia primelor semne cum ar fi atunci cand cheia nu mai iese usor din butuc sau da semne ca se blocheaza in timpul rotirii.

Emil, lacatusul nostru, are peste 20 de ani de experienta in domeniu si va poate ajuta in astfel de situatii repede si in siguranta asa ca memorati si numarul nostru de telefon pentru orice eventualitate.

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code