Zugrav
0728.099.022

reparatii-glafuriReparatia glafurilor
Echipa noastra de tehnicieni va poate ajuta cu reparatiile de zidarie necesare in urma inlocuirii geamurilor sau a usilor. De cele mai multe ori reparatia glafurilor se face in doua vizite astfel:
In prima vizita se incarca golurile ramase intre zid si tamplarie facandu-se o finisare bruta urmad ca acest materiel sa se usuce pana la cea de a doua vizita.
In cea de a doua vizita tehnicianul nostru va face finisajul final al peretelui si in functie cantiatea de material necesar in aceasta faza poate face si zugravirea zonelor reparate.
Timpul alocat acestor operatiuni poate suferi modificari in functie de fiecare lucrare in parte (adancimea golurilor ce trebuiesc acoperite). Pentru a avea o imagine exacta asupra bugetului alocat unei astel de lucrari recomandam clientilor nostri sa facem o evaluare pentru a dimensiona correct atat timpul cat si materialele necesare.
Zugravul nostru va va oferi consultanta in alegerea materialelor cat si realizarea de vopsea cu pigment in cazul in care finisajele necesita zugravirea zonelor reparate cu alta culoare decat alb.

De asemenea, apeland la serviciile noastre nu veti avea grija achizitiei de materiale deoarece tehnicianul nostru va face toate cumparatuile necesare pentru dumneavoastra.

Reparatii de zugraveala si zidarie
Specialistul nostru in reparatii de zugraveala este solicitat pentru diferite operatiuni de acest tip iar cele mai intalnite sunt urmatoarele:

  • Reparatii ale tavanului si a peretilor in urma inundatilor. In acest caz in functie de gravitatea inundatiei este posibil sa fie necesara reparatia zugravelii in adancime (pana la zidarie cu refacerea gletului) sau la suprafata cu tratarea zonei impotriva petelor si zugravire. In orice caz va trebui sa luati in consideratie ca reparatia petelor de inundatie nu pot fi reparate decat dupa ce zona este uscata bine.
  • Improspatarea zugavelii este foarte utila in spatiile de birouri cu trafic intens atunci cand se doreste mentinerea aspectului zugravelii in zonele de contact cu scaunele sau sub birouri. Improspatarea zugravelii in apartamentele inchiriate este utila pentru proprietarii ce doresc sa imbunatateasca aspectul apartamentului inainte de inchiriere.
  • Reparatia petelor accidentale de pe pereti pot fi reparate usor de zugravul nostru indiferent de natura acestora, fie ca sunt pete de vin, cafea sau desene facute accidental de cel mic.
  • In urma reparatiilor de instalatii sanitare sub cada sau in nisele ce ascund tevi se face fixarea sau inlocuirea placilor de faianta sau de gresie.
  • Reparatia gaurilor din pereti fie ca acestea sunt in pereti de rigips sau in zidarie.

Cheama un zugrav de la Reparatot pentru cele mai diverse reparatii de zugraveala

1. Pretul e flexibil, platesti cat lucram. Deplasarea e gratuita!
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉

Ce spun clientii

Atunci cand am vrut sa imi renovez baia, un prieten mi-a recomandat Repara Tot. Am venit la ei si ma bucur ca am luat aceasta decizie. Aveam multe probleme in baia veche, atat la zidarie (igrasie, mucegai) cat si la instalatii. Baietii de la Repara Tot m-au ajutat sa le rezolv pe toate. Am acum o baie frumoasa, cu gresie, faianta si o instalatie sanitara noua.
Bogdan S. Sector 3 București
Am sunat la Repara Tot atunci cand cautam un zugrav pentru renovarea garsonierei mele. M-au impresionat inca de la inceput prin atentia la detaliu si grija cu care m-au tratat ca si client, reusind sa ma ajute cu solutii utile la dilemele pe care le aveam in privinta compartimentarii casei. Casa mea arata acum excelent si multumesc echipei Repara Tot pentru acest lucru.
Adriana C. Sector 5 București
Am apelat la echipa Repara Tot dupa ce mi-am montat termopanele, ca sa ma ajute cu finisajul peretilor dupa lucrare. Am ramas profund impresionat de calitatea lucrarii si de rabdarea cu care au tratat aceasta activitate. Mi-au oferit de la inceput mai multe variante dintre care puteam alege, explicandu-mi avantajele si dezavantajele fiecarui tip de lucrare in parte (cu colturi, cu ipsos, etc) asa ca am putut sa iau decizie in perfecta cunostinta de cauza. Colturile geamurilor arata perfect asa ca recomand zugravii de la Repara Tot oricui are nevoie.
Stefan P. Sector 3 Bucuresti
Echipa de zugravi de la Repara Tot a reactionat cu multa promptitudine si profesionalism la solicitarea mea. Au terminat exact in timpul pe care mi l-au comunicat initial si au lucrat foarte curat. M-au ajutat si cu multe sfaturi astfel incat rezultatul final a fost unul de nota 10.
Luminita D. Sector 6 București
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code