Inlocuire butuci usi
0728.099.022

Inlocuire butuci usi

Lacatusul din echipa noastra va poate ajuta cu lucrari de tipul inlocuire butuci pentru usile de acces.

Chiar daca o astfel de operatiune pare simpla, este de preferat ca ea sa fie facuta de un specialist avand in vedere varietatea usilor si a butucilor existenti pe piata.

Folosind serviciile unui lacatus profesionist evitati probleme cum ar fi ca butucii achizitionati sa nu se potriveasca, montajul defectuos sa blocheze usa, sau cheile duplicate la ateliere de cartier sa va defecteze butucul in timp.

Lacatusul nostru este pregatit inclusiv sa deblocheze usa daca este necesar urmand ca dupa aceea sa chizitioneze si sa inlocuiasca butucii stricati.

Garantam siguranta si calitatea lucrarii de schimbare a butucilor.

Ce spun clientii

Am usa metalica la intrare care se deschidea din ce in ce mai greu, am apelat la voi pentru un lacatus care mi-a inlocuit butucul si acum se inchide de zici ca e noua. Un serviciu fara repros.
Paul H. Sector 1 Bucuresti
Am facut inlocuirea butucilor cu Sorin Dumitrache dupa ce mi-am pierdut un rand de chei. Este de apreciat faptul ca ati fost prompti si lucrarile sunt executate foarte bine.
Stefan G. Sector 2 Bucuresti
Dupa ce au plecat chiriasii din spatiu am avut nevoie de inlocuirea butucilor pentru siguranta. Lacatusul dvs. a venit la timp si usa functioneaza perfect. Multumesc.
Bogdan D. Sector 3 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code