instalator
0728.099.022

Echipa de instalatori de la reparatot.ro Bucuresti va poate ajuta atat atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare cat si daca doriti sa o reinnoiti. Instalatorii noștri sunt calificați și au experiența necesară atât pentru lucrări complexe cât și pentru lucrari mai simple cum ar fi schimbarea unui robinet. Puteti chema un instalator din echipa noastra pentru oricare dintre serviciile de mai jos indiferent daca sunteti in Bucuresti sau in imprejurimi.

Facem reparatii ale instalatiilor sanitare din cele mai diverse. De la interventii simple cum ar fi schimbarea unei baterii la inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa.
Realizam echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor.
Desfundam WC-uri, chiuvete, tevi de scurgere, coloane de ape pluviale sau sifoane de pardoseala folosind unelte specifice. Intervenim rapid si eficient.
Montam caloriferele noi atunci cand schimbati instalatia termica. Instalatorul nostru va ofera consultanta pentru achizitia caloriferelor si materialelor necesare.
Va putem ajuta cu instalarea cazilor de baie, a chiuvetelor in baie sau bucatarie, vaselor si rezervoarelor de WC noi si dezasamblarea celor vechi. Montam savoniere, suporti prosop, suporti hartie igienica, oglinzi si mobilier de baie.
Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte.
Instalatorii nostri va pot ajuta cu montarea masinilor de spalat rufe indiferent daca doriti montarea ei in baie sau bucatarie. De asemenea tehnicienii nostri pot instala masini de spalat vase asigurand si racordarea acesteia la apa si scurgere.
Reparam la tevile instalatiilor sanitare sau termice indiferent daca acestea sunt din PPR, cupru, teava zincata, polietilena sau pexal, inlocuim fittingurile de legatura, refacem lipiturile defecte, inlocuim segmente de teava sparta.
Montam si schimbam bateriile de la chiuvete cada sau cabine de dus si inlocuim robinetii de siguranta aflati pe traseul instalatiei sanitare asupra careia se intervine. Pretul manoperei este stailit in functie de complexitatea lucrarii.
Montam si reparam orice tip de cazi jacuzzi cu hidromasaj sau saune realizand atat racordarea lor la instalatia sanitara cat si cea electrica. Echipa noastra de instalatori sanitari poate monta toate tipurile de cabine de dus.

Cheama echipa de instalatori reparatot.ro pentru orice reparatie de instalatii sanitare in Bucuresti

1. Pretul este flexibil, in functie de durata lucrarii.
2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi 😉

In Bucuresti acoperim urmatoarele sectoare:

Sector 1 – Sector 2 – Sector 3 – Sector 4 – Sector 5 – Sector 6

Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code