Reparatii tevi, sifoane de scurgere
0728.099.022

Reparatii tevi, sifoane de scurgere

Instalatorii nostri fac reparatii de tevi de alimentare sau de scurgere indiferent de materialul acestora (tevi de cupru, tevi PPR, tevi de pexal etc.)

Inundatiile in apartamente apar deseori din cauza montarii defectuoase sau defectiunilor ce pot aparea la tevile de scurgere, la sifonul chiuvetei sau la cel montat in pardoseala.

Desi schimbarea uni sifon de chiuveta este o operatiune usoara este de preferat sa fie facuta de un specialist evitand astfel eventuale probleme la fixarea garniturilor in piulita de prindere sau legate de calitatea materialelor folosite.

Mai jos puteti gasi o lista de servicii pentru care puteti apela la tehnicienii nostri:

  • Repararea sau inlocuirea sifoanelor pentru chiuveta sau cada
  • Repararea sau inlocuirea sifoanelor de pardoseala
  • Repararea sau inlocuirea tevilor de scurgere din baie sau bucatarie
  • Inlocuirea racordurilor de evacuare pentr WC-uri

Ce spun clientii

Am chemat ieri un instalator de la dvs. pentru repararea sifonului de scurgere de la bucatarie si domnul instalator m-a rugat sa scriu cateva cuvinte daca sunt multumit. Totul a decurs bine si am retinut numarul de telefon in caz ca mai am nevoie. Multumesc
Florina V. Sectorul 1 Bucuresti
Am avut tot felul de experiente neplacute cu instalatori de-a lungul timpului si acum sunt incantat ca am gasit o firma care sa se tina de cuvant si de treaba in bransa asta. Eu am avut de facut cateva reparatii la tevile de scurgere din baie si Dl Nelu si-a facut treaba foarte bine.
Alexandru D. Secorul 1 Bucuresti
Am avut nevoie saptamana trecuta de reparatia tevilor de la chiuveta si am fost incantata cand am vazut ca exista si la noi un astfel de serviciu prompt si cu instalatori profesionisti.
Crina F. Sectorul 5 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code