Montaj cabine de dus, jacuzzi, saune
0728.099.022

Montaj cabine de dus, jacuzzi, saune

Serviciul nostru de montaj de cabine de dus, cazi cu hidromasaj sau saune umede si uscate este unul complet, instalatorii nostri profesionisti ocupandu-se atat de asmblarea obiectelor cat si de racordarea lor la apa scurgere sau electricitate acolo unde este cazul.

Ca urmare a colaborarii noastre cu firme de import si distributie de cazi tip Jacuzzi, saune si cabine de dus, echipa noastra de instalatori va poate oferi servicii de montaj si service pentru o gama larga de astfel de produse. 

  • Montajul cazilor de baie si racordarea acestora la apa si la instalatia de scurgere existenta in baie
  • Racordarea cabinelor de dus la instalatia electrica acolo unde cabinele de dus sunt dotate cu sisteme de radio, telefon, TV
  • Montajul cabinelor de dus simple sau cu hidromasaj
  • Montajul de saune cu baie de aburi sa saune uscate cu infrarosu
  • Revizia si repararea sistemelor de sauna
  • Montarea si repararea cazilor cu hidromasaj de tip Jacuzzi atat de interior cat si de exterior
  • Schimbarea filtrelor de curatare si revizii periodice pentru cazile cu hidromasaj
  • Punerea in functiune si instructaj de utilizare a echipamentelor comercializate de colaboratorii nostri

Ce spun clientii

Am facut montajul unei cabine de dus si a unei saune si am chemat firma recomandata pentru montaj de importator. Au avut dreptate sa ii recomande pentru montaj pe cei de la reparatot fiindca se vede ca au experienta si sunt prompti.
Laurentiu D. Otopeni
Am incercat sa fac singur montajul cabinei de dus pe care am cuparat-o de la Bricostore dar nu am avut sculele necesare si am chemat o echipa de instalatori de la reparatot. Sunt multumit de cum a iesit montajul si am sa mai apelez la voi si pentru alte reparatii.
Nicolae G. Sector 4 Bucuresti
Am cumparat in martie o cabina de dus de la superspa.ro din constanta si mi-au recomandat ca firma de montaj reparatot.ro. Echipa de montaj a ajuns la timp si au facut montajul cabinei de dus repede si bine. Cabina este una voluminoasa si cu hidromasaj si ma asteptam sa dureze mai mult, dar se vede cand cineva stie ce face. Multumesc
Ion A. Pipera Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code