Montaj baterii, robineti
0728.099.022

Montaj baterii, robineti

 

Instalatorii nostri sunt alegerea perfecta cand aveti nevoie de montajul sau reparatia bateriilor indiferent daca problema a aparut la cada chiuveta de la baie, la cada sau la chiuveta de bucatarie.

Chemati unul dintre instalatorii din echipa noastra si veti avea un specialist care sa achizitioneze bateriile sau piesele necesare reparatiei pentru dumnevoastra in asa fel incat acestea sa fie potrivite si de calitate.

Mai jos puteti gasi cele mai intalnite lucrari pentru care instalatorul nostru este solicitat:

  • Schimbarea bateriilor de cada sau chiuveta
  • Inlocuirea cartusului de baterie acolo unde este cazul
  • Desfundarea perlatoarelor de baterie atunci cand apar probleme de presiune a apei
  • Inlocuirea robinetilor de trecere (siguranta) atunci cand acestia sunt blocati sau nu mai inchid complet
  • Schimbarea racordurilor flexibile de alimenare a bateriilor

Ce spun clientii

Am incercat eu sa fac montajul bateriei cand cei care mi-au montat mobila de bucatarie mi-au pus chiuveta, dar mi-am prins urechile. Am chemat un instalator de la voi si am fost multumit.
Bogdan S. Sector 2 Bucuresti
AM facut mai mlte reparatii in casa cand m-am mutat iar instalatiile sanitare le-am facut cu instalatorii de la reparatot. Am fost mutlumita de serviciu mai ales nu atrebuit sa umblu eu sa cumpar tot felul de metriale si dupa aceea montajul bateriilor si a robinetilor a durat putin si fara probleme.
Alina O. Sectorul 3 Bucuresti
Astazi de dimineata imi tasnea apa din baterie, puteam sa ma spal pe fata fara sa dau drumul la apa. Am chemat pe cineva de la voi care s-a ocupat si de achizitii si de montajul bateriei in locul celei vechi. Un client multumit.
Victor T. Sector 6 Bucuresti
Contacteaza-ne pe numarul 0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code