Preturi manopera instalatii sanitare
0728.099.022

Preturi manopera instalatii sanitare

Preturile la manopera pentru instalatii sanitare sunt atat de variate precum si oamenii care fac ofera astfel de servicii. Majoritatea blocurilor din Bucuresti au cate un instalator care este gata sa sara in ajutor oracarui locatar cu preturi incepand de la contravaloarea unei sticle de bere. Din pacate lucrurile nu sunt atat de simple daca lucrarea trebuie sa fie de calitate.

Astfel clientii nostri au ajuns sa fie surprinsi cand primesc lucruri normale de la noi, cum ar fi sa ajungem la timp sau sa ne tinem de cuvant si sa nu schimbam pretul pe parcursul sau la sfarsitul lucrarii.

Preturile pentru manopera cel putin in cazul reparatot.ro nu s-au schimbat de 4 ani desi in ceea ce priveste cheltuielile cu benzina, cu impozitele sau cu promovarea au inregistrat o crestere semnificativa.

Sfatul nostru este ca daca aveti nevoie de instalator cautati intotdeuna unul profesionist si firmele care au aparut in domeniul reparatiilor casnice, cel putin in Bucuresti, va pot oferi un astfel de serviciu la preturi corecte.

Instalatorii Reparatot sunt calificati sa execute intreaga gama de reparatii instalatii sanitare. Preturile noastre sunt flexibile, in functie de durata si complexitatea lucrarii.

Pentru lucrari de amploare sau cu complexitate mare, ne puteti contacta pentru o evaluare gratuita la fata locului.

Iata mai jos cateva preturi manopera instalatii sanitare:

  • Montaj calorifer 100-150 Lei
  • Montaj cada baie 150 Lei
  • Montaj cabina dus 300 Lei
  • Montaj vas WC 130 Lei
  • Desfundare WC – 150 Lei
  • Inlocuire baterie – 50 Lei
  • Montaj chiuveta 100 Lei

Pentru orice alte tipuri de lucrari sau informatii suplimentare, ne puteti contacta aici.

 

Contacteaza-ne pe numarul
0728.099.022
Șoseaua Iancului 48, Etaj 1, Sector 2, București
qr-code